26:e

 
Sen 2009 så har den 26:e varit en speciell dag. De började den 26/7-09, för då blev de du o jag. 
 
 
Idag skulle jag i vanliga fall räknat månader..hur många månader de har gått sen de blev vi. Men nu räknar jag bara till en. För nu är den 26:e inte ett datum som framkallar lycka längre..för att förra månaden, just den 26:e, så gjorde vi slut.. Efter 6år o 9månader så kände vi nånstans att de va bäst så. Men såklart så va de oerhört jobbigt för oss båda även fast jag grät mest o längst som vanligt.. 
Vi är inte ovänner på något sätt och vi hörs varje dag. Har till och med setts några gånger. 
Men vissa dagar känns de så konstigt att vi inte är "vi" längre..vissa dagar saknar man bara allt, allt de där som va så bra och man förstår inte hur vi kunde ge upp något så fint. Men allt va inte guld o gröna skogar hela tiden tyvärr och på slutet så va de mer dåliga dagar än bra.. Nu har de gått en månad o jag har fortfarande inte berätta för min bästa vän att vi har gjort slut..De gör lite ont att hon inte vet för jag vill gärna berätta. 
 
Jag är glad för allt som vi har gått igenom, good times and bad times.. Vem vet, nån gång kanske de blir du o jag igen. Jag kmr alltid älska dig till månen och tillbaka. De vet du.❤
 
 
 
 
see you<3

RSS 2.0