Enköping / Uppsala

heellu!
har lite bråttom men tänkte bara skriva ett megasnabbt inlägg.. ska åka till Enköping snart å tävla=) ska bli kul känner mig revanchsugen sen förra tävlingen..ska inte bryta vadet! I'm gonna make it! =)
Efter korta idag så åker jag hem till farmor&farfar å sover hos dom i Uppsala, mysigt! å imorgon är d långa som gäller..
just igår va jag å lillsissan på premiären av I TAKET LYSER STJÄRNOR.. bra film har läst boken å jag älskade den! <3 sorglig bara men den va bra!
ska sticka nu men ha en bra helg gott folk! <3


XOXO Freddisen ;)



=)





see ya<3

heldag i älta

ja rubriken säger allt lr? haha ja jag gick upp runt halv tio å gjorde inte så mkt egentligen, åt frulle å fixade mig å stack till älta ishall.. tränade på isen heeelt själv! asså gud finns d ngt skönare? nää typ inte ;) hihi körde program oxå.. bra jobbat! :) sen kom Isabelle när d nästan va slut och efter träningen så gick vi ut å gick.. pratade om allt möjligt, mest killar å sex va? ;) haha nä men om livet i allmänhet! gud va skönt d va att prata ut lite.. faan känner att jag måste göra d oftare plus att vi inte hann få me allt.. it's sooo much we have 2 talk about! å halt va d oxå btw! venne hur många ggr vi halkade! där fick vi skratta lite extra oxå! greaat;) efter lite mer än en timme så skildes vi åt vid centrum å jag gick å handlade en sallad till lunch.. chillade i omkl rummet tills träningen började.. d gick ganska bra idag:) haha bättre än igår men va fan kunde inte gå så mkt sämre..jag bröt ihop å skit men inget sånt idag =) yay ;) powerwalkade 3 varv runt ishallen pga att d är för halt för att springa..
nu på kvällen så har jag inte gjort ngt märkbart precis.. suttit mest här vid datan;) 

snart är d helg gott folk! å i helgen väntar tävling i Enköping


isabelle

älskade vännen Isabelle





see ya<3

It's A Heartache



But with all my inspiration gone it's not getting me very far..
I look around my room and everything I see reminds me of you!!
Oh please, baby won't you take my hand,
we've got nothing left to prove..
</3







see ya<3

ständiga oro

den finns där hela tiden.. den där känslan av oro, känslan som jag inte kan göra ngt åt utan den finns bara där å när som helst kan den bryta sig ut som en pest.. (kind of)     jag jaag vet inte riktigt nä jag vet fan inte va jag ska göra.. kmr bryta ihop så snälla d är bara du som kan styra upp d här å gör d inte, aldrig nånsin! du känner mig å konserkvenserna blir inte bra.. asså va fan varför är d såhär?










see ya<3

stress hit å dit

tjoo! =)
stress stress stress.. kom precis hem från gymmet å måste dra nu igen.. haha dålig update men ska försöka skriva lite ikväll hos J om jag hinner.. ska va barn vakt åt baby sally =)

btw kul att se dig Isabelle! <3








see ya<3

half alive

god(?)morgon!
gick upp för nån timme sen..å ja jag skulle kunna sova typ 24 timmar till! usch usch mår inte så bra alls.. ont i magen, blöder näsblod å har ingen matlust för fem öre! aja TGIF! nu ska jag ta itu me disken innan jag avlider! haha I be back! ;)

</3





see ya<3

back!

Heeelluuuu!
ja nu är man tillbaka i bloggen igen.. har vart dåålig som vanligt med att uppdatera å har fått klagomål så nu ska jag försöka skriva lite oftare! (haha hur många ggr har jag inte sagt d??) får se hur länge d håller! ;) hihi
men Island va iaf en upplevelse på både gott å ont... mest gott men d onda gjorde väldigt ont å jag mådde faktsikt dåligt över d..fast jag bara har mig själv att skylla.. =/ men när vi hade kul så haha ja faan va kul vi hade då! =) jag orkar nog inte skriva allt som vi gjorde men.. =p
Sophie fick högst poäng i hela tävlingen å fick ett specialpris! hon hade 4 poäng mer än mig..hade jag åkt ett bra långa så hade jag haft d där priset här hemma nu men som jag åkte så förtjänar jag inte d.. d gör därimot Sophie å jag är glad för hennes skull! :) GRATTIS PUFFIS<3

  TOPPEN:

  • Att bara vara på Island va ju en bra upplevelse i sig
  • Att va där me alla er va grymt kul, både Älta å Boo
  • mitt kortprogram måste nog få va me här för d gick ändå hyffsat bra:)
  • 31,14  x 2 ;)
  • COACH
  • festen i gymnastiksalen! absolut toppen på denna resa! haha GO CRAZY SWEDISH GIIILS!
  • Sophie<3, faan va kul vi hade! tillbringade iofs mest tid me henne men hade såklart kul me er andra oxå :)
  • min, johannas å annas vänskapsgrej! haha
  • vårt flum i allmänhet! 
  • sist men inte minst BLUE LAGOON! =)



 
BOTTEN:

  • mitt långprogram, asså fy faan! jag vet inte va som hände me mig.. jag kunde inte, jag kunde inte hoppa! ='( jag hade verkligen bestämt mig att jag skulle åka bra..kände adrenalinet i kroppen å sen så blev allt världens flopp! å då blev jag såå rädd, inte för att ramla å göra illa mig nejnej asså jag är inte feg..men jag vet inte va som flög i mig.. hemst va d iaf..USCH! d får aldrig mer hända!
  • men d värsta med att jag åkte dåligt va inte att jag själv mådde så dåligt efter utan d faktum att jag kände mig ännu mera ledsen när jag tänkte på hur mkt jag svek min coach! HON måste va den bästa i världen å ändå sviker jag henne! Hon är alltid där å nej vi är inte allt sams men hon står alltid ut me mig efter alla dessa år.. She's the best, that's it!
  • alla tårar som rann ner denna resa.. inte kul..


  • ja jag tror inte att d va så mkt mer som va botten på denna resa:) höhö som om inte d där räckte?! men iaf nu är man hemma igen å allt rullar på som vanligt..
    ska träna lite senare ikväll men innan dess ska jag bara chilla.. ligga å läsa låter ju trevligt! =)

    här kmr lite bilder från Island:

    Puff å jag

    jag å sophie

    johanna, jag å felicia
    johanna, jag å felicia utanför BL! <3


    <3

     utanför Blue Lagoon

    <3<3

    sophie å jag badar i Blue Lagoon :)


    me

    jag badar, ca 40 grader i vattnet! =)








    see ya<3


    090115

    tjaabba!
    haha nu va d ett tag sen jag skrev igen.. har tänkt skriva ett antal gånger men d har inte blivit av..(ovanligt, nää) å nu kmr jag inte få me allt heller.. haha! suuuck! men iaf.. jag har jobbat en del i fiket i ishallen på lovet =P haha i lörsdags (10/1) så va jag på julgransplundring på mammas jobb:) va lite barnvakt hihi som vanligt men d är bara kul! =) efter d så åkte jag hem slappade lite å sen åkte jag till älta för att jobba i fiket.. Sophie hade passet innan mig å senare på kvälllen så va d två matcher där jag skulle stå själv så hon va kvar en stund.. haha en stund va d tänkt från början iaf men den stunden varade i 4 timmar! haha! men faan va kul vi hade! FLUUUUUM! <3 ;) så jävla kul!  sen på söndagen så hade vi morgonträning å efter den så åkte jag å Chris till sjöstaden för att gymma.. mkt lyckat! när vi kände oss klara så åkte vi å käkade å sen bestämde Chris att vi skulle ha filmkväll hos honom så på den vägen blev d.. först hem till mig å byta grejor å sen bussen till OC..
    ja vi hann me att göra en hel del saker innan vi kollade på filmen..fick besök av vronkan, jag satt å pratade me Celine, jag å Chris gick å handlade 2 ggr(!) hihi vi åt mat, slappade i sängen å va ute på långprommis me Maz<3
    strax efter elva ungefär började vi kolla på Kungfu panda.. =) ja tror inte att d finns så mkt mer att skriva om mitt äventyr i OC ;) haha

    veckorna flyter väl på som vanligt å imorgon ska vi åka till Island å tävla! =) ska bli sååå kul!

    Hit ska vi försöka åka oxå när vi ändå är på Island=P
    längtar!
    ser d inte hur skönt ut som helst?! =)


    slänger väl upp lite bilder från resan sen när jag kmr hem ;) (kmr hem på måndag för dom som vill veta haha)


    LOVE

    "Du får inte åka utan mig!"         Älskade Tiffy ville va säker på att hon fick plats i väskan hihi hon är såå söt! <3



    my life

    Tack för denna snygga bild CHRIS!! <3







    see ya<3

    sjukt dåligt

    har inte orkat uppdatera för fem öre..vet, dåligt men palla bry sig.. min blogg har ju inte sååå många läsare så d gör inget haha skriver mer sen när jag har tid å lust! simma lugnt! å bara för att nämna chris så skriver jag "HEJ CHRIS! "


    miss you bitches<3



    me me me
    där är en bild på mig från igår.. me like!





    see ya<3

    RSS 2.0