2008---->2009!!

hej alla! shit nu är d snaaaart 2009! å jag är såå stressad oxå, har inte tid att skriva egentligen men ville bara önska alla ett GOTT NYTT ÅR! =)
skriver igen nästa år;) haha hoppas all afår en superbra kväll å start på d nya året!








see ya<3

snart nytt år

hejhej! ja gud ja nu blir 2008 snart 2009! oj va d har gått fort! haha d känns som om d alltid gör d..  faaan snart är jag typ 50! haha idag så har jag jobbat å tränat.. jobbade i fiket å d va typ dött, jag skojjar inte d va döööött! haha men söta Isabelle kom å höll mig sällskap vid ett så då va d roligare =) vi stängde lite tidigare eftersom att d inte va nån som handlade ngt.. så vid tjugo över gick vi ner.. träningen gick väl helt okej idag.. d är sååå kul att ha dig tillbaka Isabelle! welcome back! =)
Efter träningen så joggade vi å stretchade (haha som vanligt) å jag va verkligen såå trött.. jag å tussen mötte jennie vid slussen så åkte hon me oss hem å tussen hämtade lite saker för hon ska sova hos jennie idag!

asså undra hur nyår kmr bli..? =/ kmr d toppa förra lr? njaa tror inte d va! men d kmr ju inte gå att jämföra eftersom att nu ser allt annorlunda ut, då va man ju i ett förhållande, lycklig å så inte för att  jag är olycklig nu men då va d bara åh ja d va typ bara sådär som man inte kan beskriva kärlek , så kallas d bara!
jag vet inte haha jag vet inte typ ingenting om imorgon men d är lugnt som min älskade stepmom skulle ha sagt om hon va här!
nä nu ska jag nog gå å kolla på en film.. haha d här inlägget har tagit sååå lång tid att skriva bara för att jag har gjort så mkt annat oxå hihi ha d så bra!


HAHAH älskar!

haha bara så jävla underbar.. konstig men skrattar varje gång jag ser denna lilla kanin!








see ya<3

hello sunshine

heej kära blogg å dess läsare=)
har inte riktigt tid att skriva om min dag men jag gick upp lite för sent (för att hinna me d jag skulle) å sen begav jag mig till älta.. idag fick jag först ett snabb-besök av emy å felicia å sen kom isabelle å höll mig sällskap lite mer än en timme tror jag=) pratade av oss lite, alltid trevligt! träningen gick ganska bra men hade förfärligt ont i magen=/ inte kul.. mickis kom å hälsade på när vi värmde upp på mark...kul att se dig! <3


nä nu ska jag gå å lägga mig! hihi inatt så sov jag me två duntäcken å tre filtar! jag frös en aning hmm..
GODNATT my darling


naajs





see ya<3

mamma jag ringer=)

strax efter 11 fick jag för mig att jag ville ringa till USA.. jag frågade mami å såklart att jag fick ringa till Bea en stund=) haha ja en stund å en stund d blev kanske mer än så men vi hade mkt å prata om så samtalet slutade för typ en kvart sen=P hehe stepmom la in en kommentar ibland mest för att reta bebe men d va kul att höra hennes röst! <3<3<3

nä nu ska jag gå å lägga mig, plus att syrran å jen ska ha datan.. GODNATT<3


BEJSAN!

ÄLSKADE BEBE <3 =)







see ya<3


hit me with your best shot

tjaa! har typ inte vart vid datan ngt alls denna helg så har inte blivit några inlägg:P hihi fyfy;) orkar inte skriva så mkt nu men har vart på privat sminkkurs på makeup store och sen vart hemma hos kusinerna och spelat GH för första gången! :) haha jag suger men jag fick 80% iaf, jaja på easy men va fan=P haha sen så har jag, syrran å lillkussen sålt lotter å jävlar va bra d gick!! 42 lotter!!  tack moa!!
nä d får räcka för idag slänger upp lite bilder oxå, alltid kul..

sminkad:)

sminkad å fin?

my eye

my eye <3 =)


söta mosing!

naaw såå söt min lilla kusin va när vi sålde lotter! klart dom inte kunde säga "nej" till henne ;) vi gjorde som emy å vilma, å de funkade verkligen!! =)=)







Women are meant to be loved, not to be understood.








see ya<3

crazy

HEEJ gott folk! haha
ja igår så jobbade jag i cafeterian igen..gick väl helt okej! kom hem vid strax efter tre å då gjorde jag inte mkt..satt väl här lite men sen bestämde jag mig för att följa me syrran å mamma in till stan, jag ville shoppa! haha men så blev d ju inte hihi faaan hittade typ inget.. aja sen väl hemma så va jag såå trött så jag visste inte av jag skulle ta vägen..lättirrad va jag..men diskade gjorde jag iaf! :) å sen hjälpte jag mamma lite me maten..d gjorde tuss oxå iofs.. när maten skulle in i ugnen gick jag å la mig, sov i en halv timme! såå skönt! jennie ringde å väckte mig vid åtta för då slutade hon=P jag gick upp å kollade på körslaget..vet inte varför=/ haha d är inte sååå bra.. vid halv nio åt vi :) efter maten skulle jag ha åkt hem till jennie men kände inte att jag hade ork till d..(tjeeena!)  haha vaa såå rastlös för alla va sååå sega! hoppas runt å studsade för att jag ville kolla på mamma mia! filmen=) å glass ville jag oxå gå ner att köpa haha men inget av d blev av för att kära isabelle ringde å sa att dom skulle ut å jag skulle hänga på! så jävlar va d svängde där,  jag hade tänkt ha  en lugn hemmakväll men haha d blev d icke! slängde på mig lite snygga kläder fixade till mig lite ;) å sen drog jag för att möta dom vid slussen! på väg till tuben mötte jag en full(?) Elliott bla.. va ett tag sen man såg dig! kul =)
iaf så hamnade vi på fellows men Amanda kom senare för hon hade glömt sitt leg så hon fick åka bussen tillbaka..seegt! men men fram kom hon ju iaf! ;) jäävlar va kul vi hade! <3 och mer kmr d bli! =)
juste träffade Nikki vid slussen på väg hem! jättekul att se dig!!!! =)
nää nu ska jag in till stan å fixa ett å annat! see you around! <3


elli eliiott

twinsen<3
Isabelle och Amanda<3

jag å nikki 07
en gammal bild på mig å Nikki (07






Dagens baci

"If ever two were one, those two are we."








see ya<3

Dagens Baci



" Passion colours everything it touches"








see ya<3

bye bye

usch va tidigt man är uppe nu! och shitsan i pizzan va trött jag är..å hungrig! men jaja iaf så har julen passerat nu..å ingen snö blev d heller.. suck.. men d snöade faktiskt ytterst lite på julafton=) hihi YAY! orkar inte skriva om julafton men d va mysigt; mormor, moster å morbror va här och kollade på Kalle, åt och öppnade julklappar såklart:) en kusse va här en stund oxå men gick innan vi åt.. jag å lillsissan gick å la oss väldigt sent såå igår sov vi ganska länge:) vid strax innan ett på natten så ringde jag USA<3 saknar er såå mkt å d va sååå kul att prata me er! MISS YOUR VOICE MAMI! 
hihi gjorde inte så mkt igår va på bio me mamma och systrarna<3 vi såg Austalia och den va jättebra! grät lite såklart men tror inte att d va ett enda öga torrt i salongen.. igår kväll så satt jag å tussen och pratade me älskade bea å fellie på msn i webcam! =) haha roligt vi hade! <3

för nästan två timmar sen så ringde min väckarklocka.. inte för att jag skulle upp men min kära storasyster skulle d så jag hade lovat att väcka henne för annars hade hon väl fortfarande sovit;) haha hon är liiiiiiiite morgontrött kan man säga :) glömde mobilen gjorde hon oxå.. så typiskt min stora syster! men iaf, nu är hon påväg till Italien där hon ska fira nyår me sin pojkvän.. så jag får inte träffa henne för än nästa år! =(
BYE BYE SIS! <3

nu ska jag klä på mig för snart måste jag bege mig till Älta!


MISS YOU GUYS!<3
ÄLSKADE SÖTA BEA Å FELICIA <3





see ya<3

drömmar

I'm dreaming of a whiiiiite christmas!  men d ser mörkt ut på den fronten va? haha aa väääldigt..suck


går på isen
jag å farfar är ute å går på sjön som har frusit till is :) (mars 08) <3





see ya<3


lg



I'm sittin' here tryin' to convince myself
that you're not
the one for me
But the more I think, the less I believe it
and the more I want you here with
me
You know the holidays are coming up
I don't want to spend them
alone
Memories of Christmas time with you
will just kill me if I'm on my own









see ya<3

the call





Waiting for your call, I'm sick, call I'm angry
call I'm desperate for your voice
Listening to the song we used to siiiiiing
It's playing on repeat, Just like when we would meet
Like when we would meet






see ya<3

hope this is a good day :)

godmorgon!
ja som sagt så gick jag å la mig 22:29 igår:) tyckte jag va såå duktig! brukar ofta lägga mig så himla sent och igår va jag bara såå trött.. men kunde inte sova såklart! d är verkligen sjukt jobbit! =( lillasyster la sig strax innan elva å sen låg vi å pratade för hon va på prathumör=P haha haha sen haha sen så gick vi upp för vi kunde inte sova så vi satt i fönstret å tittade ut..mysigt:) sen ska jag inte skriva va vi gjorde för folk kmr börja undra hhah men roliga är vi iaf ;) visst är vi lillsissan? ;) =) <3
idag så sov jag ut! =) riktigt skönt.. gick upp strax innan elva..? ja ngt sånt! och jag har sååån träningsvärk i mina ben/rumpa! jag blir starkare ;) wiie
nä nu ska jag göra lite nytta.. typ äta lr nåt innan jag åker in till stan :)








see ya<3

klaga lite mer kanske?

jaa då är man hemma.. haha jaa carroluttan jag överlevde denna dag! =) tur va? aa ganska lr.. hehe men d av ju några saker som jag inte fick me förut som gjorde denna dag till baar väldigt dålig.. fick ett brev att jag inte får kma på intervju! rev sönder brevet efter att jag hade läst d.. d kom inte på rätt dag! BLÄÄ!
juste ja träningen den gick ju som den gick, inte allt för dålig.. den började iofs ganska bra=) tänka sig! wiie! sen gick d inte alls bra att åka långa! haha seriöst! jag floppade på 5 av sju hopp! ojojoj va sääääämst jag kände mig..d enda coach sa va : "du får åka om sen.." åå ja va mer kan hon säga om d åket liksom? men sen när jag är inställd på att åka så ska en annan åka före=P suuuck! men d va ingen big deal så men jag hade ställt in mig bara hihi men sen va jag sååå laddad att åka ett bra program men d blev lite sisådär va? aja jag tränade ganska bra dom 2h45min vi va på.. började åka i t-shirt å satta aldrig på mig en tröja på hela passet! =) coolt haha d har nog aldrig hänt förut!
efter träningen hade vi fys å fy fan va ont jag har i mina ben! trodde att jag skulle DÖÖÖ när vi skulle jogga! sen hände ngt som fick mig att bara må såå dåligt.. ja lite töntigt men snälla kan jag få va bra på ngt? nää tydligen inte.. puff slog mitt rekord på nerjoggningen å jag hade inte kraften att hänga på... faaaan sånt kan få mig att måå såå dåligt... trist men nu ska jag snart sova.. skulle ju försöka lägga mig innan tio, om max kvart över då;)

såå fin<3





see ya<3

inte min dag

Helluuu!
idag är d verkligen inte min dag! usch ingenting har blivit som d skulle bli.. har sovit dåligt, vaknade me huvudvärk, städat hemma, haft sönder saker, inte hunnit åka in till stan, inte ätit nån mat(!), blir liite nervös hur träningen ska gå när allt annat har gått åt helvete rent utsagt! skulle nog ha legat kvar i sängen med täcket över huvudet och låtsas att jag inte fanns!
kanske hörs ikväll om jag har överlevt denna dag!









see ya<3


"to the stars"

Nu är filmen iaf slut.. gud va hemsk den är lr vissa människor är såå hemska! sorglig är den absolut oxå!
förstod att d skulle bli såhär..jag skulle lägga mig tidigt idag men Titanic "är för bra för att missa" så nu ska jag gå å lägga mig med huvudvärk.. när tårarna har runnit klart nedför mina kinder så återstå bara ett sprängande huvud. de värsta är att jag visste att d skulle bli så ='( aja nu ska jag sova.. imorgon väntar en ny dag..



I won't let go..  never!


to the stars






see ya<3

titanic

kollar på Titanic, en underbar film!


<3



see ya<3

Gratis är som sagt bäst

Brukar ju läsa X antal olika bloggar varje dag så såg jag hos en tjej att man kan få hem färgade linser bara genom att länka till deras hemsida http://fargadelinser.com/..
Så om du oxå vill ha d så kan du bara skriva ett inlägg om färgade linser och som tack för d så får du färgade månadslinser utan styrka hem till dig! :) isn't that awsome?!






see ya<3


dagens bild

L O V E





see ya<3

jo!

DU KAN OM DU VILL.. BARA DU BESTÄMMER DIG PÅ RIKTIGT!  DU MÅSTE  BESTÄMMA DIG Å KÄMPA! FIGHT FOR YOUR RIGHT! DU FÖRTJÄNAR DE.. OM DU LYCKAS SÅ FÖRTJÄNAR DU DE..







see ya<3


do you?

my wish..






see ya<3

Lucia

såå nu ska man göra ett försök att skriva här igen.. hehe men ja igår så va träningen inställd för vi hade "avslutning" me klubben.. (såå nästa träning är imorgon haha) men iaf så möttes vi utanför VÅR port! haha för en gångs skull så behövde inte jag å syrran åka nånstans utan alla kom hit för mamma hade hyrt lokalen här nere.. så vi åt tacos å sen gick vi på bio vid medis.. "Vi hade iaf tur med vädret igen" såg vi och den va väl helt okej.. på väg hem så träffade vi Mikaela! gud va kul d va att se henne! <3 har inte träffat mickis på hur länge som helst! men när vi hade pratat en stund så gick vi vidare hem.. kollade på Idol finalen när vi kom hem.. hela vardagsrummet fullt me folk..typ halva klubben! men iaf när alla hade gått så kollade vi på film på trean..? men jag tröttnade å satte mig en stund vid datan innan jag gick å la mig... pratade me älskade bea på msn.. saknar henne så fruktansvärt mkt just nu!


idag så ringde mamma å väckte mig 07:02 för att vi skulle kolla på tv i hennes rum =) d va ju lucia firande på tvåan :) sov nog mest men jag lyssnade ;P sen vid nio, tio gick jag å la mig i min säng för jag vaknade utan täcke! haha sen kom mamma å väckte mig vid kvart i tolv så åt vi frukost..
jag å tussen åkte till kista å gjorde ett desperat försök att sälja lotter! usch usch sen va d bara att bege sig ut mot älta för att jag skulle stå i cafeterian trodde jag iaf haha kotte sa att hon skulle stå så jag gick till bussen igen haha ganska skönt att slippa sitta där i 4 timmar! när jag kom hem så va mamma hemma så jag satte mig här vid datan å sen så vid sju så kollade jag på Harry Potter som gick på femman :)
nu börjar klockan nära sig 23 så ska nog gå å lägga mig för imorgon är d morgonträning som gäller! GODNATT alla!


MIKAELA! coola MIKAELA! <3
some day you will be a rockstar!







see ya<3

nä nä va faan

Nu är d jobbigt.. ='(


       

                                         SAKNAR DIG HUNBUN<3






see ya<3

denna dag

denna dag har bara vart helt skit.. usch den började inge bra alls å så höll den i sig.. hoppas du har haft en bättre dag än mig, your b-day! grattis!
nä usch på denna dag men nu är d grey's!









see ya<3

SM vecka

Heej alla!
haha skulle som sagt uppdatera lite om igår lr egentligen om hela helgen men d har inte blivit så.. =P suck på mig men jag tar mig aldrig tid att skriva klart.. hihi får bättre mig på den fronten snart ;) men iaf den här veckan är helt fullspäckad! å d ska bli såå kul!

Idag så ska jag snart åka å fixa mina naglar å sen är d träning ikväll:)
Tisdag: Ska hälsa på Pernilla å hon ska fixa mitt hår! klippa å slinga =P hoppas d blir fint=) träning på kvällen+dans
Onsdag: packa, tvätta, inhandla ngt som kan behövas, packa och sen är d träning som vanligt!
Torsdag: förhoppningsvis så kan jag å puff träna på morgonen innan vi tar tåget mot LINKÖPING!
Fredag, lördag och söndag: Kmr bestå av träningar, tävlingar, kamtratmåltid, massor av skratt, kärlek, räddsla, glädje, spänning och inspiration! mkt blandade känslor med andra ord! that's what SM feels like=) hoppas bara att jag kan göra två bra åk så man kmr hem nöjd..

nä nu måste jag kila, men ska verkligen försöka uppdatera helgen.. själplågeri, japp men vi kan bara skylla oss själva..suck =P jag älskar dig

ses senare å då har jag fiiiiiina naglar förhoppningsvis;)



<3<3<3







see ya<3

RSS 2.0