cause..

I'm inlove with a fairytale, eventough it's wrong..
Cause I don't care if I loose my mind, you're already gone.. 










 see ya<3

På väg till gotland

Hejhej! Fan att man inte har lust att blogga:p hehe har varken lust lr tid nu:) de är sommar och de finns mkt annat som lockar..men nu har jag tid att skriva några rader iaf, jag sitter på tåget på väg till nynäshamn. Därifrån ska jag ta båten till Gotland:) får väntar en veckas träningsläger.. I veckan har jag jobbat, kvart i åtta till halv fem:p tufft, men de går gått bra. Spenderat lite tid ute på värmdö har jag oxå gjort:) Har hunnit me mkt denna vecka=) efter jobbet i torsdags åkte jag och simmade, i havet:p sen va de myskväll på värmdö..efter jobbet i fredags åkte jag och mamma in till stan och shoppade:d rea rea rea! Där har vi lycka! haha Igår så va jag och mamma i ringen en stund och shoppade lite mer sen gick vi ner till eriksdalsbadet..hur skönt som helst! På kvällen va de grillning uppe på berget med familjen minus lillsissan:( I MISS YOU<3 Ingen sommar utan dig! Aja de va väl allt just nu..skriver kanske lite från båten lr när jag har tid och lust;) Simma lugnt och spendera så mkt tid som möjligt me den som får dig att le:)







see ya<3

Midsommarafton

Regn, regn och regn..de är de som har dominerat här i princip hela veckan..om inte ännu längre haha men nu får de fan räcka! Ingen träning för mig igår, jobbade till halv fem..sen åkte jag och mamma till älta och fixade midsommarstången:) träffade Isabelle och Amanda på bussen..trevligt att se er! En hel del skratt blev de såklart haha Imorse åkte jag vill älta igen..lr lite sovmorgon fick jag:p stackars mamma var där vid åtta men jag kom dit strax innan elva.. Jag och erik jobbade vid chokladhjulet. De gick bra och tre timmar bara flög iväg.. Vi va hemma sen igen vid fem:) handlade mat och sen åt vi middag. Elli och R va me oxå..jag och Martina bråkade två ggr under middagen och andra gången fick jag nog och stack! Lämnar stan för några timmar..sitter på bussen nu. skönt att fördriva tiden lite oxå:) iofs inte för att värmdö är landet men kan inte kalla de stan precis haha :) Trevligt midsommar gott folk! 










see ya<3

Mobilbloggar

Vad är en sommar utan dig?! Ingenting, ingenting alls! Jag kmr aldrig klara mig, aldrig utan dig..





see ya<3

;)




för jag är vild och galen och för ung









see ya<3

2 år!

tänk att för två år sen va jag en mkt lycklig glad student! =) har inte varit i nacka strand sen jag sprang ut från båten den 5juni 07 men idag va jag där för att se Amanda å Isabelle göra samma sak.. SNACKA OM NOSTALGI! jag skulle kunna leva den dagen en gång till..champagne på morgonen, båten, glädjetårarna, FLAKET, mottagningen, slutskivan, å natten me dig.. helt underbart!









see ya<3

all alone


can you hold my hand until I close my eyes?











see ya<3


RSS 2.0