tiiiisdag

tjabba!
skrev inget igår..mådde inte så bra.. men idag är d bättre :) sov iofs frukansvärt dåligt.. vaknade flera ggr å hade ont i kroppen..nä usch inge kul alls =(  men jag tog mig upp imorse å kom baara 3 min försent till jobbet.. good job f ;) hehe
träningen gick väl sådär idag.. hade sketans ont i foten men aja.. hade dans idag oxå (eftersom att d är tisdag) me Aleks.. d va roligt :) gjorde lite lyft å pyraminder å grejer :P haha jag blev oxå lyft, för en gångs skull haha nä men d va kul.. sen i slutet va d bara att skruva upp volymen och släppa alla hämningar..d va precis vad vi gjorde!  NAJS! =) tog sällskap till zinken sen gick jag hem resten i regnet.. SKÖNT ATT MAN ÅKER TILL THAILAND OM 6 DAGAR!
kom hem strax efter nio å då åt jag fil med musli å äppelbitar.. nya favoriten! =)
nu ligger jag i sängen å ska nog försöka sova snart me tanke på min dåliga natt från igår.. men jag kmr säkert tillbaka imorgon ;) haha sov så gott =)








see ya<3


helgen?

ja denna helg va d blandade känslor som körde runt i min kropp.. ilska å besvikelse, tårar å kyla.. men aja den slutade bra iaf.. du får mig att må lite bättre.. varför är d dom  man knappt känner som bryr sig mest? är d för att dom knappt känner en? riktiga vänner sviker aldrig..

igårkväll så va jossan här ett tag.. vi satt i köket, jag, mamma, tussen å jossan och kollade på galan.. pratade en del oxå :) mys!
sen så beställde vi grejer på taxfree, så d kmr ligga lite smått å gott på min plats på flygplanet! =) sen flummade jag å lillsissan som vanligt ;) å samma sak blev d imorse.. jag följde me henne till hennes prao för hon hittade inte riktigt..fick iofs skjuts me pappa så vi va lite tidiga.. vi fördrev tiden me att gå längs drottninggatan.. haha jag blev jätterädd när d kom en man springades mot oss.. haha d va kul.
jag gick hem från stan å sen dess har jag inte gjort så mkt.. har hur mkt kläder på mig som helst men fryser som baar den.. aja ska snart åka till träningen.. om en vecka bär d av!



7 dagar kvar!



jag å lillsissan







see ya<3

ljust igen..

jag tyckte iofs att d va ganska mysigt att ha mörkt i lägenheten..men min stoasyster gillade d inte..hon tände nån lampa då å då och vi blev väldigt sura då.. haha men nu är d lite tänt igen..


=)

that's me! OMG! =)






see ya<3

Glöm inte att släcka lampan..

om 1 min släcker vi ner hela lägenheten..
20.30-21.30 EARTH HOUR

en timme




see ya<3


lördag hela veckan.. lr nåt

jag har vart å simmat/solat på Centralbadet idag..gick hem, vilket var ganska skönt.. sen jag kom hem har jag suttit här i soffan med min älskade data.. lyssnat på musik å jag är sjukt trött.. får se va jag gör ikväll..sover? ja vi får se..













see ya<3


tussen har inte bloggat sen i söndags..

igår jobbade jag på dagis..d va kul. faktiskt. träningen gick sådär va? på kvällen satt jag å tussen i fiket..vi hade väldigt roligt, fick besök av lilla E, J å A.. quties:) kollade konnståkningen sen på kvällen å jag led verkligen med Brian! fy fan! å sen åkte vicky inte tillräckligt bra så hon kom inte vidare till finalen..trist..


jag å tussen har kollat på massa gamla bilder..haha skrattat hur mkt som helst! sjukt kul =)


haha

jaa haha tussen å jag flummar sommaren 06

haha igen
 som sagt, flum sommaren 06

söta ;)

efter uppvisningen 06








see ya<3


för d bara är så





Här kmr sanningen om sanningen. Den gör ont. Så vi ljuger.







see ya<3

våffeldagen å VM

har vart hemma idag..har inte mått bra..inte gjort så mkt heller men nu har jag å tussen kollat på Grey's å sen har vi (och mamma) ätit våfflor! d är ju våffeldagen idag för d har ni väl inte glömt?=P Nu ska jag tillbaka till tvn för d är VM i konståkning=) (herrarnas korta)


Lycka till Vicky, Adrian å Kristoffer!! =)

GO GO GO!


(Tog bilden av Bea, jättecool bild!) Saknar dig bebe! <3







see ya<3

I'm back! for now..

har jobbat mkt, tränat som vanligt å inte haft ngt internet..därav ingen uppdatering..men tack å lov för att jag har min gamla skoldata..men den strejkar iofs oxå..dock inte just nu..finns inte så mkt att skriva för jag är inte på sånt humör..helgen blev inte som jag hade tänkt..
igår efter träningen mådde jag inge bra..datan strejkade å jag gjorde desamma..la mig i systers rum å bara låg..ingen fick kontakt me mig, jag villle inte ha d..men samtidigt grät jag för att jag va ensam..nä jag mår inge bra..





12 dagar kvar!





see ya<3

missed a lot

fin utsikt :)
i söndags va jag uppe på berget efter min promenad..bra ställe att rensa tankarna på..


POPCORN!
igår va jag å mamma på bio & såg "I skuggan av värmen" (den har premiär på fredag btw)

the movie



en bild från idag när jag gick i tanto.. riktigt skönt

yammi!
och med en bild på min guuuoda middag ska jag säga tack för mig! för den här dagen ;)

GODNATT!





20 dagar kvar!






see ya<3

juste.. :)

haha juste fick en rolig kommentar från en gammal klasskompis igår när jag va på 90s.. "Va fin du har blivit!" =D mitt svar blev då "Vaddå blivit?" ;) sen skrattade jag bara, ja va fan.. situationen va ju bara haha jaa man skulle skratta då helt enkelt :)

happymood

happy F







see ya<3

beck å te

middagen va helt underbar! well done mom!  jag har kollat på tv i 2.5h.. vill jättegärna bada innan beck men d gör ju mami nu så jag får göra d i pausen eftersom att Beck börjar kl 21 :) då blir d mys me mami å sis..te lär vi dricka oxå=) nu ska sis ha datan.. kmr nog inte skriva mer idag så sov så gott! <3

white S

hon är så fin, tycker jag









see ya<3


ja d blev ju bra iaf

ja d blev ju att jag åkte till gymmet me Isabelle:) å i början va jag faktiskt ganska duktig! men sen så började vi prata å på den vägen blev d ett tag..haha vi hade lite att ta igen liksom, men vid halv fyra åkte Issa å handlade me sin mor så då stannade jag kvar å körde lite me Chris.. d gick bra, d va jobbit men d va bra! synd att vi inte hann köra så mkt bara..tar d en annan dag! vi tog sällis till slussen å väl hemma gjorde jag inte så mkt..fixade lite här hemma, jag å martina åt middag å sen började jag göra mig iordning..

Vid åtta tiden kom Isabelle hit å vi gjorde oss klara, drack lite vin å pratade skit ;)  lite senare tog vi (jag, martina å Isabelle) en taxi in till medis.. vi satte oss på bar 5emtio4yra å drack ett glas till å pratade lite.. martina drog till några kompisar efter ett tag så jag å Issa gick till Göta lejon för att träffa Grabbarna grus... sen bar d iväg igen, vi skulle dra vidare men Issa åkte ut till vischan å jag hamnade i fridhemsplan med grabsen..sen skulle dom till nån skum fest i medis tror jag, så jag begav mig till gamla stan för att träffa en kompis på 90s.. visade sig att d va många människor där som jag kände å inte träffat på läänge så d va väldigt kul! mkt mkt Walthers människor..

Vid tre så gick vi till därifrån å hamnade en snabbis på donken.. boysen jagade taxi medans jag glatt sa "hejdå" å gick hem.. älskar att bo i stan! gångavstånd hem! hur skönt som helst!  när jag traskade på hornsgatan så åker d förbi 6 st polisbilar! dom stannade länge bort vid den donken som ligger på Hornsgatan..bråk såklart.. tur att min käre vän har flyttat därifrån :)

Idag har jag gjort väldigt lite, vilket har vart väldigt skönt! sov ganska länge=)  vid fyra så gick jag ut å gick..va ute i ungefär en timme..med musik i öronen och inte allt för kyligt väder så var d mkt trevligt..
Nu är moster här å vi ska snart äta middag.. d är OTH snart oxå, mkt tv blir d idag!
Trevlig söndagskväll!


jag å isabelle

jag å issa på bar 5emtio4yra


sis!

min älskade, glada storasyster<3







see ya<3


blev ledig helt plötsligt

hallå i stugan!
jag va uppe lite för tidigt imorse..hehe badade å pratade me lillsis som oxå va uppe tidigt, knäppis! men iofs så hade hon sovit i 12h så förstår att hon inte va så trött.. men iaf vid 20 över sju så la jag mig i badet.. fixade mig å strax efter åtta gick jag till slussen för att ta bussen mot Älta.. skulle ha stått i cafeterian idag till 17 men d va veterancup så då skulle dom stå där.. så d va bara för mig att åka hem=) skulle stå där imorgon oxå men dom bemannar cafeterian själva imorgon oxå så behöver inte d;) sköönt! kom hem vid tio å nu ska jag nog vila lite.. ska nog åka till gymmet å köra lite sen, så ISABELLE om du ska till gymmet hör av dig så hänkar jag! =D  har ingen lust att åka dit själv.. ;)

sugen? ;)





see ya<3

friday night

ja träningen va väl inget att hurra för precis...eftersom att jag inte hoppar så känns d som om jag inte kan göra ett skit..steg är liksom inte min grej, ser bara så fånigt ut när jag ska försöka när jag inte kan..usch! bambi typ..klantig sådan..
åt middag me storasyster, kollade på tv samtidigt å skrattade :) trevligt!

just nu vill jag bara bort härifrån, jag vill äta b&j utan att nån ser och utan att d syns..


love 2 sing
sjunga gillar jag iaf..






see ya<3

verkligen tgif

idag är ingen bra dag alls..har ont nästan överallt.. men ska snart träna.. får se va som händer lr inte händer ikväll.. hoppas ni mår bättre än mig..




<3
Florens -06, Mary-babe å Marty! bilden tagen av mig, fan va roligt vi hade! saknar <3








see ya<3

träningsvärk å bara annan värk

idag har iofs vart en ganska kul dag..lite hetsig kanske men bra..vart såå trött imorse men gick upp iaf..gick bra på jobbet..åt mkt idag, bla pannkakor OCH plättar! ramlade å gjorde illa mig på träningen, blev arg..åt middag när jag kom hem..martina började klaga på mig..kände mig mätt, kanske därför jag är på dåligt humör..huvudvärken är kvar.. nä fy fan jag går å lägger mig nu.. Tussen du kan ha datan nu..
Hoppas d gick bra för dig idag, fick precis sms om d..lite lustigt.. love u! <3

Godnatt!

ICE!
bara en randon bild







see ya<3

shit shit shit

förlåt älskling men jag hade glömt!

GRATTIS GRATTIS GRATTIS MAZY! 2år IDAG! =) värsta stora tjejen! <3






nu bär d av till dagis snart, usch va trött jag är..huvudet lever sitt eget liv, dunkar å har sig.. blää! aja inget att göra åt, knapra ipren å se glad ut.. hörs ikväll!

have a nice b-day, MAZ! <3




see ya<3

@ k-son

har haft ont i huvudet hela dagen. inte mkt att berätta..ska nog sova nu, ligger i Chris säng.. dock utan C för han är inte hemma.. jobb på dagis imorgon, that's why I'm here..bara därför.. iofs kul att träffa resten av familjen! mazy va glad att se mig iaf haha nä huvudet säger ifrån nu, dags att sova!






jag med datan i sängen





see ya<3


inte min dag

nä usch d här har inte vart min dag.. jag är trött, har ont i huvudet och ont i min axel från dansen igår.. =( suck! lr en bra sak har iaf hänt, pratade me farmor för en stund sen:) nu går jag härifrån... BYE!



hjälp

Tears streaming down your face
When you lose something you cannot replace
Tears streaming down your face and I


please, fix me!








see ya<3

10 mars

ville bara säga GRATTIS till Wendi som fyller 20 år idag! =)


little w

haha gammal bild, 13 år gamla wendi ;)   liten blir stor :)








see ya<3

S, S & X

Hejsan! =)
Imorse ringde klockan gaanska tidigt, hade tänkt att gå upp tidigt oxå men så blev d ju inte..=/ lr d blev inte så tidigt som jag hade tänkt.. åkte hemifrån strax innan halv nio.. Kvart i nio gick jag ner i poolen på Centralbadet.. inte en själ va i vattnet =) jag fick simma runt där 5 min helt själv! mkt mysigt! efter att ha simmat ca 20min så solade jag 20min :) skönt!
På vägen hem så stannade jag på H&M å köpte nya toffsar, hårspännen å en ny mascara.. kom hem precis lagom till Xena! =) hihi ska kolla klart på slutet nu.. skriver nog lite senare !!


myyys!
så såg d verkligen ut när jag kom dit imorse.. lr vattnet va helt stilla oxå :)



Xena :)
XENA the warrior princess =)









see ya<3

helgen..

ja i torsdags så hade jag en väldigt rolig morgon..haha va ute i älta tiiiidigt på morgonen, hälsade på Dettners en stund å sen vidare till ishallen å sen sprang jag till bussen.. höll på att dö av värmeslag förövrigt haha så d dröjde inte länge innan jag satt i t-shirt på bussen..haha folk måste tro att jag va konstig baara för att dom satt me mössa å vantar! ;) aja sen jobbade jag på dagis några timmar.. =) träffade Chris en snabbis hehe bokstavligen och sen åkte jag till träningen..
Fredag: va d ingen träning.. skönt me en lugn å ledig dag.. ja trodde jag iaf.. men så blev d inte.. på morgonen så åkte jag till tyresö å lämnade mina skridskor.. bussarna gick ju inte alltför ofta så d tog ett tag att åka fram och tillbaka.. sen va jag hemma å tog d förhållandevist lugnt, satt vi datan å laste ett mail från mamma.. KOLLA IN DETTA! jag grät säkert i fem minuter, blev verkligen rörd! GUD SÅ FINT!    men sen fick jag igen för att jag hade tagit d så lugnt för fick jag sjukt stressigt, å jag fick ett utbrott för att jag inte skulle hinna men d löste sig:) så jag åkte till Handen å mötte G utan att ha stressat alltför mkt=) vi åkte å hämtade baby Sally på dagis, hämtade mina skridskor å sen hem till dom å så lekte vi lite:) hade d jättemysigt några timmar.. när klockan närmade sig 19 så gick jag till bussen för att åka hem..(trodde jag) sen skulle jag me några kompisar på bio men jag hamnade på mammas jobb å blev kvar där nån timme.. sjöng massa kareoke! stöööört kul! =D strax efter halv tio så åkte jag hem. lillsyrran va hemma å hon fick hjälpa till me kvällens outfit, för jag skulle ut å parta! tvinsen va på g! å jag är inte sämre jag så jag bytte om, sminkade mig lite å sen va d bara att dra! fy satan va kul jag hade! träffade jenny å emelie där oxå! kul att se er flickor! träffade många som jag inte sett på ett tag, gamla högalidare! wiiho! ;) thanks A!
men när jag trodde kvällen skulle ta slut så får man sms av sina "favvokillar" å dom är vid medis.. "KOM HIT Å SÄG HEJ!" ja va fan klart jag gör.. så jag gick dit å sen drog vi vidare.. haha aja men iaf sen i Lördags va jag lite laagom trött men åkte till väsby ishall för att beställa nya skridskor.. blev superduper glad när jag ser en glad tjej komma springande mot mig! BELLSON!!!<3 har saknat dig såååå! måste ses snart igen ;)  =)
satt i ishallen hela eftermiddagen å kollade å pratade me folk.. vid åtta drog å jag dettner.. missade precis pendeln så vi fick vänta i 25min! suck på den! mötte mamma vid medis så gick vi på bio 20 över nio:) den va ganska bra men jag blev rastlös å kunde inte sitta stilla.. haha trött va jag oxå=P vi kom hem typ 20 min före midnatt.. tio i tolv så log jag i sängen, helt död! jag somnade nog ganska fort å sen sov jag länge haha i 13h sov jag! snacka om att sova ut! i Söndags gjorde jag inte mkt.. jag å mamma kollade på tv, ngt program om överviktiga barn.. tiden bara rann iväg.. å när klockan strax efter fyra lr kanske närmare halv fem så gick jag ut på promenad.. själv för ingen ville följa me =( både Issa å Jessi va för trötta.. men d va ganska skönt att gå själv.. lyssnade ju på musik=) sprang lite oxå, d va skönt.. sen va d tv-kväll; 18 OTH, 19 GG, 20 Wipeout men kollade bara till första pausen sen fixade jag i mitt rum å så satt jag vid datan.. 21 va d Beck=) mkt bra! gillar gunvald! han är GRYM!
Idag Måndag så har jag inte gjort så mkt.. va ute å gick imorse sen har jag lyssnat på musik å städat här hemma.. va inte så glad när jag åkte till isen..hade en ledsen känsla inom mig, grät nästan innan jag skulle på isen.. men d gick ganska bra på isen.. jag fick hjälpa sophie å emy me axel i sele.. lite läskigt i början eftersom att jag inte visste hur man skulle göra men d blev lite bättre efter ett tag.. stackars puff som va först! förlåt!
Efter träningen åkte jag å puff bussen hem=)


BELLSON! =)

Bellson, min lilla stjärna! saknar dig grymt mkt! <3   min lördag blev iaf mkt bättre när jag fick träffa dig!








see ya<3

heartless..

'Cause I already know how this thing go
You run and tell your friends that you're leaving me
They say that they don't see what you see in me
You wait a couple months then you gon' see
You'll never find nobody better than me!!!

ja en dag



They don't know what we been through.
They don't know 'bout me and you..








see ya<3

@ Dettners

GOD MORGON! =D
haha ja som ni ser på rubriken så är jag hos Dettner..jag kom hit för typ en kvart sen! herre gud vilken morgon! min klocka ringde tio över fem! haha och så gick jag hemifrn strax innan halv sju! å nu är jag hos Felicia men ska snart gå igen.. är ganska pigg nu iaf men tröttheten kmr nog lite senare ;) jaja =) ha en bra dag!

FUCK YOU :)


haha Felicia, jag snodde en bild från din data ;) thanks! <3










see ya<3

ehh jaha

ja nu ska jag sova för jag ska upp sjukt tidigt imorgon.. har inte mkt mer att säga så GODNATT! skjut mig










see ya<3

090304

tjena!
idag har jag inte suttit mkt vid datan alls=P haha jag å mamma va å simmade och solade imorse:) sen gick vi och åt frukost på ett litet fik, riktigt mysigt=) martina kom hem inatt så när jag kom hem så satt hon vid datan.. hon satt där väääldigt länge för hon la in 70000 bilder på facebook ;) haha så jag fixade tvätten å dammsög å hade mig.. men strax innan två fick jag datan =) jag har laddat ner musik å lagt in på mobilen =D YAY! nu ska jag ner i tvättis å hämta d som är kvar innan jag sticker till träningen:)

ps. Rebecka mår iaf bra idag vilket är väldigt skönt att höra! =) ds.



IKVÄLL    ÄR   DET   GREY'S! =D







see ya<3

fix you

hellu..
träningen idag gick väl helt okej..hoppade ju inget..=/ trist.. blev lite drama innan dansen.. Rebecka fick en allergisk reaktion å vi fick ringa 112.. usch.. becka hade inte sin medicin me sig heller så allt blev mkt jobbit.. kände mig så maktlös, hemskt när man inte kan göra ngt! men d gick nog bra.. ambulansen kom efter kanske 7min å sen väntade vi på hennes mamma.. vi började dansen strax efter sju istället för sju, skönt att d gick bra me Rebecka:) vi va så oroliga! ='(  GLÖM ALDRIG DIN MEDICIN HEMMA IGEN!
efter dansen så va jag å sophie kvar med Alexander (dansläraren) å släppte alla hämningar ;) vi improviserade till olika musiker! =) haha riktigt roligt! en halvtimme höll vi på att spela teater.. :)

alexander och josefin
ja där har vi Alexander :) han åkte me josefin i Stjärnor på IS =)








see ya<3

I hate myself today

wiho =(



Maybe I should put some makeup,
And find some crazy outfits.
But I am very tired today..
And I don't care if I'm not pretty!!









see ya<3

fan fortfarande måndag haha

ja pallar inte skriva egentligen  för har inget kul att skriva om.. träningen går inge bra, mina skridskor är slut.. pratade me Isabelle på vägen hem.. <3
kollade på CSI kl.21.. pappa va här en stund, har saknat honom.. satt bredvid honom i soffan å han höll om mig som när jag va liten.. kände mig trygg där.. min pappa är bäst! <3
nä nu ska jag nog avrunda.. hörs imorgon! sov gott!






Should be like these girls,
Skinny and great all the time.
I'm still wearing my slippers,
and eat all the candies at home!





see ya<3

"jag hatar måndagar.."

haha klockren (=


ja idag har d inte hänt så mkt.. åka till gullmarsplan vid halv tio å lämnade in min skridsko..kanske man kan hoppa lite i eftermiddag! HOPPAS=) jag gick hem från gullmars..en ganska skön prommenix.. här hemma så har jag inte gjort något speciellt.. fixat mat, lyssnat på musik, pratat lite på msn, diskat å dammsugit.. hoppat runt å sjungit har jag såklart gjort ;) nä dags för ett dansnr till! =) haha va kul man kan ha!


haha! ;P

där har vi mig i lördags.. ;P








see ya<3

igår

ja igår så åkte jag å Issa till gymmet.. vi gick från sickla allé till sjöstaden, mkt skönt att gå en stund :) Issa tränade på medans jag va social bredvid.. va inte meningen att jag skulle me men d blev så ändå så fick kolla på.. snackade lite me Andrej oxå..
jag va hemma vid sju å kollade på GG =) sen hjälpte jag tuss... hände inte så mkt mer igår.. kollade slutet på Beck å drack te.. pratade me Jessi </3  älskade vän, nu håller vi ihop! du vet vart jag finns.. <3


blomte

mammas te :) riktigt fint va?






see ya<3

på g

Isabelle duschar, jag målar naglarna.. d händer mkt nu.. snart drar vi från älta oxå!



<3






see ya<3


hemmakväll/ utekväll

ja som sagt igår skulle jag å issa haft en mysig hemmakväll.. tror ni d blev så? nejnej UT ska vi! =) å så blev d.. vi va ett gäng som hängde på olika ställen på söder.. d va naajs! som vanligt så blev d en del skrattattacker, men d hör till när vi tre är=) skratt-trio<3
men som sagt så blev d lite hemmakväll nån timme.. hamnade hemma hos mig, vi tre; Isabelle, Amanda å jag.. ja ben and jerry's va ju oxå me OFC! kollade på en halv film sen drog vi till älta.. jag dog i sängen..haha helt död verkligen, sov oroligt dock men idag har jag å issa bara chillat.. skönt som fan, stackars Amanda jobbar.. good girl! Issa ska till gymmet snart så då drar jag hem lr nåt..





ja där satt jag ganska bra va? haha            seriöst chris vart va du?








see ya<3

RSS 2.0