SOOOOOOOOOL

fan va härligt att solen börjar kma fram! varmt är d oxå=)  inte så konstigt att man inte bloggar...jobbar iofs mkt nu oxå så har ingen riktig ork.. träningarna är roliga nu btw :) d är skönt att jag har dig.. thanks for coming back! <3  men ni ska veta att träningarna kmr aldrig bli densamma utan er..
MISS U!



Mamma kom hem snart så vi kmr ut i soooolen =D









MORS DAG!!

GRATTIS PÅ DIN DAG MAMI!
<3





STEPMOM! I MISS YOU! GRATTIS PÅ MORSDAG!


STEP-MOM <3
saknar dig!










see ya<3

Dumpa honom!




Han vill faktiskt inte ha dig











see ya<3


men nej nej

Tänkte egentligen skriva lite om min helg å så men nu står min kära syster och bokstavligen ber på sina bara knän för hon verligen vill ha datan så kan ju inte annat än att ge henne den ;) haha men JAG HAR IAF FÅTT MINA NYA SKRIDSKOR NU! =) <3








see ya<3


fast..

jag kan inte slita mig från datan... sitter å lyssnar på ave maria på youtube :) MIKAELA sjunger så sjukt bra=)
Jag är fast här Mickis för du är BÄST!

http://www.youtube.com/watch?v=T2GC8n3ZUDs&feature=quicklist









see ya<3


idag!

idag är d en bra dag.. fast den började inte så bra men nu kan d bara gå bättre.. har en bra känsla i magen! inget kan väl gå fel då? elller? =/ NEJ klart d inte kan gå fel! =) allt är på min sida idag! så kör bara köööööör!

"is the wild as it can get and we make everything get weet! "  haha

HAPPYMOOOOOOD
sprudlande glad idag.. thank u P ;) haha Carro visst blir man glad?! heeelt sjuukt! =) hihi







see ya<3

haha sis!

tänkte bara tillägga en sak som min kära syster kommenterade.. haha jag vet att d inte är morsdag i Sverige.. haha men eftersom att my stepmom lives in USA (snyyyft), så tänkte jag tillägna denna dag till Mami x2








nu ska jag sova..inget jobb imorgon så får ta å sova ut för jag har varit så sjukt trött idag å d är bara måndag! illa! jaja
Godnatt sov så gott =) hoppas ni inte behöver sova ensamma.. för d måste jag








see ya<3

Happy Mamis Day!


I LOVE YOU MAMI<3



STEP-MOM <3
 I LOVE YOU 2 STEPMOM<3








see ya<3


händelserik vecka

denna vecka har jag jobbat mån-fre 7:45-16.. d går ganska bra nu på jobbet..dom gamla gillar faktikst mig å jag gillar dom oxå, kanske inte alla men nästa iaf.. klart att man har sina favoriter =)   
hatar att vara allergisk mot pollen btw..i onsdags var d som värst, någonsin! skojjar inte, d va hemst! ögonen svullnade upp å d kliade.. grät när jag kollade mig i spegeln å va nära på att gå hem från jobbet men jag härdade ut..blev lite bättre under dagen oxå.. (: i torsdags efter träningen åkte jag hem till en kompis å chillade lite..kollade på hockeyn å sen kollade vi bara lite på tv..allt å inget typ.. skulle åka hem men missade sista bussen =/ jaja fanns inget att göra än att sova kvar.. var hemma sju på morgonen dagen efter, badade å fixade mig för att vid halv åtta åka till jobbet... slapp dag på jobbet btw =D hehe fikade typ hela eftermiddagen! ibland älskar jag mitt jobb! haha
i lördags träffade jag Jennie i gamla stan.. vi lunchade sen gick vi runt lite.. köpte ben & jerry's å vandrade in till kungsan å kollade på 6v6 cup... d va trevligt! =)
Idag så har jag tränat på is imorse.. kom hem å somnade.. sov lite mer än en timme.. har inte gjort så mkt idag faktiskt =) tv-söndag! ;)  jo juste blev lite förvånad, Chris ringde å frågade om vi skulle ses för han va i närheten.. ööh aa visst jag kmr ner..  men d va fan kul att se honom igen! d va ju trots allt mer än en måndag jag såg honom sist..

men nu börjar klockan bli mkt.. ska upp å jobba imorgon så bäst att man sover lite =) xxx





VARNAR KÄNSLIGA LÄSARE!






mitt öga i onsdags! =(


två dagar senare! =P klar förbättring!




i lördags när jag va på väg hem =)



see ya<3

egentligen..

egentligen tänkte jag uppdatera lite men jag orkar inte.. så jag skiter i d! kanske imorgon..











see ya<3

what if?

d är söndag..jag har inte uppdaterat på hela denna långhelg..skivan på valborg va rolig..vart mkt haha men d va kul och d blev inte så sent heller.. plus att jag fick skjuts hem! guld, trots att d inte va långt för mig att gå ;) fredagen började ganska segt men va hemma hos kära kusinvitamin och senare på kvällen så åkte jag å paulifer hem till sophie där så gott som hela klubben befann sig.. vi åt middag och d va ganska trevligt men jättekul tyckte jag inte att d va tyvärr.. men jag å paulifer satt på balkongen å flummade lite, tog lite kort å sen vid 20 i nio följde vi Jen en bit..sen tog vi bussen hem..
I helgen har jag mest tränat..sen har jag tränat hockeykillar.. jag har tränat med hockeykillar och nu har jag träningsvärk men d va d verkligen värt! somnade på soffan när jag kom hem idag.. jag va okontaktbar i typ två timmar hehe å sen va jag kvar i soffan å kollade på tv.. snart är d en ny vecka å mkt jobb väntar å träningar på d.. men d är bra, så slipper jag tänka så mkt.. för grejen är den att tänker jag för mkt så kmr jag bryta ihop..

because everything I do reminds me of you...




min nya tröja
=) snygg va? hehe





see ya<3

RSS 2.0