I wanted you to stay



This time, This place
Misused, Mistakes
Too long, Too late
Who was I to make you wait?
Just one chance
Just one breath
Just in case there's just one left
'Cause you know,

That I love you♥
I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you'll be with me
and you'll never go
Stop breathing if
I don't see you anymore



On my knees, I'll ask
Last chance for one last dance
'Cause with you, I'd withstand
All of hell to hold your hand
I'd give it all
I'd give for us
Give anything but I won't give up
'Cause you know,
you know, you know


I wanted
I wanted you to stay
'Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
And I forgive you
For being away for far too long
So keep breathing
'Cause I'm not leaving you anymore
Believe it
Hold on to me and, never let me go
Keep breathing
'Cause I'm not leaving you anymore
Believe it
Hold on to me and, never let me go
Keep breathing
Keep breathing
and never let me go

I love you Maize, I've always have ♥

but..but you are gone and you aint coming back ='( ♥








see ya<3

13 ♥



1 år och 1 månad idag!

I'm proud to say you're mine 

Jag älskar dig såå mkt!








see ya<3


rehab

Hej alla glada! ;)

I fredags efter träningen åkte jag hem som vanligt men va bara hemma för att packa grejer och sen drog jag ut till Haninge, VEGA :) En vecka ska jag bo här och vakta Jennys katt/hus..två våningar och hur mysigt som helst! d va så skönt, i fredags när jag kom hit va klockan nästan tolv men eftersom att jag va ledig på lördagen så va jag uppe gaaanska länge och tittade på tv.. Inte utan min dotter gick på tv så jag såg den..tittade på klockan sista gången vid 3:30 men vaknade ändå vid tio och kunde inte somna om! typiskt! men jag la mig i soffan och kollade på slutet av Another Cinderella Story..sen tog jag ett bad, chillade lite och sen kollade jag på Slumdog Millionaire..som ni förstår hade jag en väldigt stressig och tuff förmiddag;) vid halv fem åkte jag å handlade mat å sånt som kan vara bra att ha hemma..mötte upp Jennie på vägen:) vi pratade, åt å hade d mys:) vid halv nio bytte Jennie plats med Peter. Vi hade enriktigt myskväll! tända ljus..... <3 söndagen blev oxå massa mys å vi tog en promenad och på kvällen åkte han hem:( trist men jag förstår varför, jag skulle inte heller vilja gå hemifrån 04:50! hehe



Nu är CSI slut..ska lägga in lite bilder på förrförra inlägget :)









see ya<3

Flum (mobilblogg)

Hej:)
haha Träningarna har gått så sjukt dåligt dom senaste dagarna så jag har bara velat skära sönder skridskorna och hoppa från en bro typ..men idag gick de ganska bra faktiskt! De trodde jag verkligen inte imorse när jag vaknade och höll på att dö för att jag var såå trött och ont i huvudet hade jag oxå.. Men iaf de gick helt okej och coach va glad. Vi hade en ganska rolig och flummig träning! Jag och Sophie åkte program samtidigt med musik..dracula/boombay dreams! Haha som sagt lite flummigt! Men jag vann, Sophie gav upp ;) hihi
Efter träningen fortsatte flummet hahahaha och i bilen..hahah Tack Sophie:) <3
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag ringa min kärlek innan jag drömmer mig bort några timmar!:)





see ya<3

update


Hejsanheej!

Jag har verkligen varit dålig på att uppdatera! Men iaf, min vistelse på landet me pojkvännen va härlig. kankse inte som jag hade tänkt mig riktigt men men. De va iaf skönt att vara där en vecka, kma bort från stan och verkligheten ;)



När vi kom hem till huvudstaden (slutet på v.28) så va ingen hemma. Lillasyster kom upp till landet på torsdagen och dagen innan vi kom hem (lördagen) så åkte mamma till Italien. Men hemma fanns två dammtussar som jag skulle passa.
Hermez och Jolie :) min komis långhåriga katter..väldigt söta, synd bara att dom hårade såå mkt! haha fick dammsuga typ varje dag! :)

V.29 & 30 jobbade jag på hemtjänsten och första veckan jobbade jag hela helgen oxå..jobbade måndag och sen på tisdagen va jag ledig för jag och älsk firade 1år tillsammans! :) så på måndagen efter jobbet åkte jag hem; duschade, bytte om och packade en liten väska med ombyten.. Jag och Peter gick först ut och åt sen åkte vi in till Radisson Blu Royal Viking Hotell, checkade in och väl upp på rummet fick jag en present. Vi som hade kommit överrens om att inte ge några presenter..hehe min kille är ju bara för underbar! Jag fick ett halsband som d stod AMAZING..bild kmr!  :) sen drog vi oss ganska fort ner till poolen! D va huur mysigt som helst:) vattnet i stora poolen va dock lite kallt men d va skönt att sätta sig i bubbelpoolen sen ;) hihi senare på kvällen så åkte vi upp till Skybar och tog några drinkar..hehe najs! kändes som om man va utomlands! :P när vi hade fått nog så gick vi ner till rummet och hade d väldigt mysigt....hihi
Hotellfrukost måste vara d bästa som finns! vi blev så sjukt mätta! checkade ut vid tolv och sen va d bara hem och tokstäda eftersom storasyster kom hem från Brasilien dagen efter!
städningen tog i princip hela dagen men vi gjorde ett litet break och gick till medis och hämtade ut biljetter till Bröderna Karlsson (som jag såg med Jennie följande kväll) och sen åt vi på Tacobar:) gick hem och fortsatte med städningen..
Det är alltså den 27:e och den som följer min blogg vet nog vid d här laget vad den 27:e betyder för mig.. just den här månaden så va d 1 år sen min Maize gick bort. Något som tog hårt på mig. Vi fick bara 2,5år med den hunden. Jag va inne i mamma rum och renbäddade hennes säng..d spelas en låt på min mobil, och inte vilken låt som helst. De va din låt, min lilla bäbis låt..då brast d. Jag grät och grät.. älskade Peter kom in och förstod va d va. Jag grät i hans famn.. MAIZE KOM TILLBAKA!!!!

Dagen efter va d jobb igen. Vi hade "morgonmöte" som vanligt när min chef får ett telefonsamtal. Hon ser konstig ut, väldigt bekymrad och ledsen. Hon går ut och pratar klart. Vi förstod nästan vad som hade hänt. När hon kmr tillbaka så har hon tårar i ögonen och berättar att en tant, som jag och en kollega till mig har gått väldigt mkt hos senaste veckan, har avlidit. En annan kollega får gå dit på direkten medans vi andra försöker smälta d hela. Jag har ett ärende innan jag oxå ska dit..mest som stöd för min kollega. De va mkt tankar i mitt huvud när jag är på väg d paret där den avlidna kvinnan bor. stackars hennes man som ligger i rummet intill. ligger hon kvar i sin säng? har dom lagt henne i en svart påse med dragkedja? lr bara lagt en filt över henne? har dom flyttat kroppen från lägeheten? När jag kmr in i lägeheten är jag väldigt nervös. Och när jag går förbi hennes rum (måste gå förbi hennes rum för att kma till hennes mans rum) så måste jag såklart kolla in och där ligger hon som om hon skulle sova. men hon är död. jag går in och tittar på henne lite försiktigt. känner hur d bränner bakom ögonlocken på mig. går och pratar lite med hennes man, som såklart är lite i chock men han va beredd på att d skulle hända. jag går och fixar lite, går fram och tillbaka och varje gång jag går förbi henne så tittar jag in. efter ett tag kmr tårarna. d va så hemskt. jag stod en lång stund och tittade ner på henne. tårarna rann. jag sträckte ut min hand. den skakade. jag sänkte ner den och rörde vid hennes hand. den va kall. inte iskall men den va kall. d gjorde mig ännu mer ledsen. men d va som ett sista adjö. träffade min chef på väg tillbaka till kontoret och jag grät så mkt så jag kunde inte prata. Hon beslutade då att jag inte skulle behöva gå dit mer den dagen.
Vila i frid, jag vet att du har d bättre nu.

Nu är vi redan inne i augusti och för tre dagar sen gick vi på is efter 3,5 veckors upphåll. har lite ont i fötterna å så men d blir nog snart som vanligt :) Idag sprang vi cooper, 3 km, i spöregn.. jag sprang på 14:52min. en tid som jag ska förbättra!




Nä nu vart d ett riktigt låångt inlägg..blir så när man inte skriver på ett tag..hehe ska lägga in bilder men har dom på min data så d kmr! lovar:) nu är d dags för en stund på spikmattan innan jag somnar :)
godnatt =)



Jag, en mysig eftermiddag med Jennie <3





see ya<3


RSS 2.0