blod, svett och tårar

så då va torsdagen borta oxå..=P hehe sry för den dåliga uppdateringen mne gud va jag inte har tid att sitta här.. får ta d senare;) gårdagen va grym iaf! FÖRSTA DOPPET OXÅ! =) som fisken i vatten hihi d va naaajs lr hur killar..? haha som små kycklingar.. men men gillar er iaf hahahhaha ;P
skriver mer sen hihih (brukar låta så va?)





see ya<3

"To join me in the middle of ecstasy"

ååh gud vilken bra onsdag d va igår! bäästa nånsin haha nä men verkligen, jag hade såå mkt att göra å inte lika mkt tid kanske men gud va jag hann me mkt, lite mer än va jag skulle =)

men nu kmr snart min taxi in till stan så måste rusa! skriver ALLT senare;) okej J inte allt kanske;) HAHA



see ya<3

It's friday and I'm inlove! <3

FREDAG:
guuuud va trött jag va när jag denna fredag! shitsan i pitsan haha vääärldens huvudvärk hade jag oxå.. men men jag gick upp strax innan tio å satte mig i soffan å kollade på tv, skilda världar ofc =) sen satt jag lite vid datan å strosade runt hemma tills lillsyrran kom hem vid ja vad kan d ha vart..? strax innan tre? vi chillade bara å åt lunch.. jag sa att jag redan hade ätit men d hade jag inte.. jag hoppade över den.. sry sis att jag inte sa som d va men..
Vid kvart över tre så gick vi till slussen.. halv bussen kom inte så vi fick vänta på nästa.. suck på 401:an!
väl i älta så fick jag skjuts upp till bommen för att jag pratade me coach en stund så alla hann jogga iväg. sprang 4km på 19:19.. haha bästa för denna säsong iaf! så jag va faktiskt nöjd fast såklart att den kan bli bättre, lr den SKA bli bättre..=)
sen på kvällen kom Chris hit å hade d mysigt<3 






see ya<3




LÖRDAG:

jag gick upp hyffsat tidigt eftersom att jag jobbade 10-19.. haha hade fjärilar i magen hela dagen! =P helt sjukt asså..
inte så mkt att skriva om på jobbet men jag kom hem vid typ halv åtta lr ngt sånt.. ingen hemma å jag sätter mig vid datan å kollar runt.. sen kom storasyrran hem å vi skulle ha myskväll mne den hann inte börja för än hon ska ut å käka me en kompis å jag blir själv hemma.. iofs så tycker jag om d men ändå.. kvart i nio gick jag ner å handlade ngt att äta.. d blev kött, sallad å baugette =) sjuuukt gott! å ja en cola oxå dock zero men men d är väl bra (not) riktig är godare men sånt är livet.. hihi

 åt samtidigt som jag kollade på ESC=P såklart att ryssland vann eftersom att konståkaren va me;) HAN är grym :)
de va väl min lördag i ganska korta drag ;)haha




see ya<3



GRATTIS MAMI PÅ MORSDAG! <3

SÖNDAG:
så nu kmr vi till dagens "händelser" hehe å d va inte mkt..;) jag gick upp vid tio å åt frukost me syrran.. vid halv elva gjorde hon sig klar för att åka till jobbet å jag gick ut å sprang.. men d va inte mkt till spring men jag joggade lite å så.. va dock bara ute en kvart men hade tvångstanke så.. sen badade jag å gick ner å handlade å pantade flaskor/burkar.. pratade lite me elli oxå.. hehe alltid kul=) men kunde inte stanna länge för jag va tvungen att sticka till jobbet.. jobbade 12-20 så där flög heela dagen förbi..
kom hem vid halv nio å kollade på parlamentet å va inne på datan å nu har klockan flugit iväg igen(!) så nu måste jag gå å lägga mig så jag orkar jobba å träna imorron=P
NATTI<3





see ya<3

torsdag=) lyckad från början till slutet!

heeellluuuu!
har inte orkat skriva ngt i veckan men men that's life.. Idag är d torsdag å d innebär att vi inte har nån träning.. så för två timmar sen så ringde min klocka men jag va såå trött så jag låg kvar till strax efter nio haha nu har jag precis badat å ska sätta mig i soffan å kolla på Skilda världar<3 hihi
Vid elva blir jag hämtade av Jenny å vi ska åka till årsta tror jag å hon ska hjälpa sin mormor å jag ska hjälpa henne me med hennes lilla bääbis=)
dags att bege sig till soffan;) TAKE CARE! <3



image107
jag å lilla baby sally<3





see ya<3






image108

lilla charmtroll =)

gårdagen va jätterolig.. en heldag me Jenny å Sally :) d får vi göra om snart!


see ya<3

G R A T T I S!

GRATTIS GRATTIS GRATTIS TILL FELLI SOM FYLLER 13 ÅR IDAG! hoppas du får en superbra födelsedag=)
JAG SAKNAR DIG FELLI! <3 

 

image105


image106
 
JAG ÄLSKAR DIG MIN LILLA ÄNGEL <3



see ya<3

GRATTIS!!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN PAPPA! <3




see ya<3

å på den vägen är det..

TISDAG:
har inte orkat uppdatera dom sista dagarna så får väl göra d lite snabbt nu.. =P men ja i tisdags vaknade jag av att mamma kom in å sa att hon hade försovit sig.. hehe d hade jag faktiskt oxå gjort, inte för att jag hade nån tid att passa men hade gjort upp lite planer för mig själv men där sprack d.. hehe mamma gick väl till jobbet vid halv tio tror jag om jag inte minns fel.. jag gick upp vid tio å kollade på skilda världar =) hihi sen gjorde jag inte så mkt innan träningen.. jag å lillsyrran åkte gick förövrigt till slussen å mötte erik på bussen.. åkte några meter sen gick bussen söönder så vi fick vänta på nästa! SUCK på dessa bussar som går sönder.. men vi ställde oss iaf lääängst fram å krigade om en sittplats vilket vi fick sen oxå:)  haha bussresan va ganska tråkigt.. NAAAAAAAT! haha fick typ skrattattacker hela tiden.. =) såå kul vi hade! men fick vi lite smått bråttom när vi kom fram till Älta eftersom att vi fick ta en buss senare.. men vi var glada iaf=) haha vi fick springa en massa som vanligt å d gick väl sådär.. hehe jobbit som fan men d känns ju hyffsat bra efteråt.. 
Åkte med mellstig till slussen å sen gick jag å syrran hem därifrån hem=) å när vi kom hem så åt vi å kollade på ugly betty! :) sen vid nio va d House men kollade inte på slutet för jag satt vid datan =P haha ovanligt;)
gick å la mig sent antagligen för jag kmr inte ihåg när ;) haha


 
ONSDAG:
Dagen började med att klockan ringde halv tio.. när klockan nästan hade bkivit tio gick jag upp, tog med mig täcket och la mig i soffan, slog på fyra å tittade på Skilda världar =) hur mysigt som helst! fick sms av Jennie tjugo över.. hon sa att dom slutade typ tjugo i elva! dom skulle sluta vid halv ett men så blev d inte hehe så jag mötte jennie, jenny å carrolutt vid elva utanför hemmis:) vi drog in till stan å kollade lite på Gina bla=P hehe jag äääälskar gina.. =) venne varför men dom har fina kläder.. hihi sen när vi hade kollat runt lite så satte vi oss på ett fik å snackade lite skit:) d va skoj! å mkt trevligt.. när klockan närmade sig två ungefär så gick jenny hem.. men vi tre satt kvar en stund till.. men sen hade vi oxå fått nog å begav oss mot tunnelbanan.. jag å carrolutt tog sällis till slussen där hon gick av för att ta bussen hem.. när jag kom hem så fixade jag mest hemma.. när tussen sen kom hem vid halv fem så gjorde vi oss klara för att åka till sjöstaden.. ingen isträning för oss denna dag utan vi tog bussen till gymmet.. vi körde på.. gjorde lite av varje, körde igenom hela kroppen.. å sprang på bandet vilket är såå sjukt jobbit haha=P men vid halv åtta va vi nere vid tvärbanan iaf..
å resten av kvällen bestod mest av chillin å sen klockan 21 va d GREY'S =) sjuukt bra! <3

d va en kort sammanfattning av onsdagen :)




see ya<3


 

en fruktansvärt onödig måndag

hellu!
igår va d alltså måndag igen å en väldigt onödig sådan oxå! asså ingenting blev som d skulle.. dagen började med att mamma kom in å väckte mig vid nio.. (tror jag att d va) hon gick till jobbet å vid kvart i tio gick jag upp å diskade.. Tur att man har tv i köket så då kunde jag kolla på Skilda världar samtidigt=) har iiofs sett alla avsnitt för jag var tokig i den serien när jag var liten men alltid kul att kolla på igen.. strax efter tio så kom d en snubbe å kollade på vår fläckt i köket.. men han stannde inte länge.. hehe och efter d så kollade jag klart på skilda världar å sen satt jag lite vid datan å så dammsög jag i vardagsrummet, köket å hallen.. åt lunch vid halv ett kanske.. gott :)
när klockan närmade sig två så gick jag ut på en mini prommis.. men d skulle jag inte ha gjort! kallt som fan va d.. usch inte mysigt allt å sen hände d där som inte får hända som får en att må sådär dåligt.. =( satt kvar där hela dan.. ÅÅÅÅÅÅH! den här måndagen kunde ha sett ut såå mkt annorlunda(?) ut om allt hade blivit som d skulle.. (som jag ville) men d sket sig på flera håll och vid fyra så va d träning å den gick ju käpprätt åt helvete.. både isen å fysen gick dåligt.. men fysen måste jag ju säga att den gick bättre för då hade jag ju inte ont i foten menmen, bra gick fysen kanske inte men.. vill bara säga TACK till BEA för att du är den du är... d va skönt att ha dig där på fysen =) 
efter fysen väntade jag å tussen på sophie å erik.. vilket framkallde en sån otrolig kyla för d va såå kallt! blää på d vädret!
Kom inte hem förän typ halv nio! va skithungrig å lite smått på dåligt humör (med all rätt?) så åt lite å kollade sen på Cashmere maffia :) I like!
skulle egentligen gå å lägga mig tidigt men innan jag skulle gå å lägga mig så fasnade jag vid datan, pratade lite me folk på msn.. pratade me en kompis å d fick mig verkligen på bättre humör! TACK E!


image102 (går)dagens outfit som va alldelles för somrig för d kalla vädret..  ser btw ut som jag är med barn men d är jag inte.. haha


image103 ja där sprang vi runt på fysen.. sammanlagt blev d väl 7 varv? lr 6 kanske jag tappade räkningen för jag är sämst på att springa! bäst på att va sämst tyvärr.. men en vacker dag när d regnar, då DÅ du!



see ya<3

MISS YOU LIKE CRAZY!

image100 lilla felicia sover med medaljen<3 sååå söt!!

image101 DU är saknad FELLI<3


FELICIA! JAG SAKNAR DIG! KAN DU INTE BARA KOMMA HEM SÅ JAG SLIPPER VAKNA GRÅTANDES..?!







see ya<3

tisdag..

tjeena!
haha asså snacka om slapp dag! gud va härligt att mna inte har ngt speciellt som man ska göra inann man sticker till träningen.. okej jag har ju tränat lite men annars har jag gjort så lite som möjligt.. har TRÄNINGSVÄRK sen fysen igår.. hehe snacka om att man är otränad.. jaja that's life! ;) haha trist inlägg men d har inte hänt så mkt såå vad ska man göra.. hörs kanske sen! annars imorron! =)






see ya<3

crazy gang

ååh fy va trött man är nu då! gick å la mig på tok försent men d är ju inte så ovanligt att Freddie hittar på hyss mitt i natten.. haha kan aldrig gå å lägga mig jöö! men iaf tvingade mig upp i skaplig tid iaf å tränade lite grann sen va d bara att bada å fixa till sig hyffsat iaf innan man åkte en sväng till stan å kollade lite:) haha roligaste var ju att PRECIS d jag skulle ha på mig idag hade min kära MOR TAGIT på sig just IDAG! =P hehe tokigt d kan bli;)
stack till stan vid 12 å vid kanske halv två va man hemma efter att man snabbt besök hemmis.. men inte för att några av "mina" hemmisar va där men iaf..d blev ett snabbt besök ;) 






see ya<3

DISNEY =)

såå då har man jobbat på disney, ons-sön.. okej va doch ledig på lördagen men annars har man jobbat å stått i på globen.. okej att d är ganska tufft å man har liksom inte tid att äta å så men d är ändå ganska roligt å d va inte så långa dagar som d brukar vara eftersom att nu hade dom ingen isshow utan d va mer som teater i annexet.. Nalle Puh show;) mest för mindre barn men Tiger å för grym asså! haha "d är jag som är TIGER! T I konstig bokstav E R! haha sööt! <3 
innan jag gick hem idag så fick jag ett gosedjur, en tiger såklart! thanks =)


image99 haha jag å mina lilla TIGER :)



see ya<3

jag har dödat min ängel som jag älskade så..


Tell me how am I supposed to live without you
Now that I've been lovin' you so long
How am I supposed to live without you
How am I supposed to carry on
When all that I've been livin' for is gone



see ya<3

RSS 2.0