vi ses i himmelen älskling



Den 27:e är en dålig dag. varje månad, resten av mitt liv.
den kmr alltid vara extra svår. för d va just den 27:e som DU försvann från mig.
Idag är d 7 månader sen. kmr aldrig glömma den dagen. dagen som jag fick reda på det. mitt livs nästan värsta dag.
Jag älskar dig Maize. Varför tog dom dig ifrån mig? Jag hann inte ens säga "hejdå".
 Men jag vet att du har d bra där uppe.
Vi ses i himmelen älskling




du och jag, vilar i frid

 

 

 








see ya<3

 


damernas

så va d uppesittarmorgon igen. nu är d damernas final! ska jobba kl 7 så har faktiskt sovit innanoch började kolla när näst sista startgruppen började.. eftersom att lillsissan är i Berlin me mami så är min pojkvän här och gör mig sällis:) Tiffany har oxå legat i soffan me oss=) söööööööt<3


älsk and me.. trött! men glad:)


blir nog en hel del såna idag:P (bebe, lånade din bild.. thanks!)




Joannie Rochette
Jag hoppas verkligen att Joannie gör ett lika bra program idag som hon gjorde i korta.. Hon är verkligen värd en medalj! nu när Mao åkte bort sig lite så hoppas jag att Joannie tar ett silver! I söndags förlorade hon sin mamma som bara blev 55år.. trots d ställer hon upp i OS! JAG HÅLLERTUMMARNA FÖR DIG!! 






see ya<3

te amo


den här kvällen har jag å lillsissan haft myskväll; pratat, kollat runt på datan, sjungit å bara varit:) lr ja d va så jag hade tänkt att denna kväll skulle ha sett ut..men sen jag kom hem vid 21 så har tussen och jennifer sovit i vårt rum. Dom senaste timmarna har bara jag å kissen varit vakna.. aja, snart är d herrarnas final iaf. startlistan ligger på bordet och tevattnet är klart, måste bara gå på toa innan d börjar! :)
★GO ADRIAN! GO EVAN! GO BRIAN!



KOM IGEN NU ADRIAN! LYCKA TILL!★
=)









see ya<3


Uppesittarkväll!



Vi avslutar detta dygn med att sitta i Freddies säng och vänta på att klockan ska bli 01:15, då det är herrarnas korta. Glassen i frysen och filtar isoffan, allt är klart. Frågan är om man ska ta sig en tupplur!?





see ya<3


SWEET 16!


HIPP HIPP HURRA FÖR PAULINA IDAG!




GRATTIS GRATTIS GRATTIS ÄLSKADE LILLSISSAN!

Hoppas du mår bättre snart..du ska ju inte behöva vara sjuk på DIN dag:(

Bli frisk så vi kan äta massa semlor! ;) FETTISDAGEN IDAG!





Vill bara att du ska veta att jag tillägnar en extra tanke till dig Bejsan!
Så fruktansvärt att Iris är borta..hon va en fin katt och ni har tagit bra hand om henne! Hon har d bra där uppe och hon finns alltid hos dig. Bosse kmr inte ta hennes plats, aldrig, men han kmr hjälpa dig att sörja henne och han kmr göra dig glad:)




Vila i frid IRIS








see ya<3


Cruel winter



I want it all...but it's don't workout that way, sometimes somehow you have to choose. and I'm sorry















see ya<3

Göteborg baby

hejsan mina vänner:)
nu är vi i göteborg på elitserietävling..eftersom att coach är på NM med Rebecka (som förövrigt tog silver! Grattis:]) så är jag här och ska försöka vara henne..Freddie är COACH hehe är glad om jag är hälften så bra ;) menmen jag försöker.. en dag är avklarad nu iaf.. asså shit vilket jobb d är att vara tränare! d visste jag ju lite men guuud va nervös JAG blir när tjejerna ska åka! jag vill oxå tävla! blir så sugen:)  Jag tycker att dagen har varit okej, kunde såklart att vara lite bättre prestationer från alla mer lr mindre men d tar vi imorgon tjejer! =) Hannah har tävlat klart..hon åkte ganska bra i både korta å långa, lite skakigt å så men hon slutade 5:a av 12. good girl!


imorgon så är d min dag:) tänk att jag fyller hela 22 år! :) trist att man inte får fira hemma med familjen och Peter :( men vi kmr ha d bra här och jag önskar mig kanonåk från mina tjejor! =)

den 7 februari 1988 kl.00:29 föddes lilla jag :) snart 22 år sen! sjukt av tiden går fort :)









see ya<3


RSS 2.0