adore u

if you dont love me, why do you raise my hopes
no matter what happens, i can't let you go
you gotta come, i didnt wanna hurt you
i wanna be all the world to you



see ya<3

lill-lördag!

å så va d onsdag igen då=P å onsdag = grey's anatomy! =) men först är d träning som gäller :) å just nu sitter jag hemma hos min kära pojkvän som är påväg hem=) skulle fixa ngt på jobbet men d tog inte lång tid så snart kmr han tillbaka:) så ska nog gå ner å möta honom vid bussen för jag måste ju ändå gå ut me hunden en gång till:)
tjaa nu va d inte så mkt mer att skriva men kanske skriver om hur d gick på träningen ikväll sen, efter grey's asså;) hihi
halla! ;)


see ya<3



tillbaka till måndag

heej igen!
jag orkade inte skriva ngt efter prison break.. hehe fastnade i telefonen i typ en å en halv timme me nikki så jag skriver lite nu..=)
men egentligen så gjorde jag inte så mkt i måndags på förmiddagen.. tiden går såå fort när man bara är hemma men jag hade egentligen tänkt att köra fys fast foten va mkt bättre men ville inte träna på is för tidigt så tänkt ta en senare buss.. men typ i sista minuten så fick jag för mig att jag ville träna på is iaf så jag slängde ihopp väskan å sprang iväg till bussen=P jag tänkte på känslan av att bara åka å kände att jag inte kunde vänta en dag till! =) å träningen gick verkligen bra me tanke på att jag inte har tränat på is på typ två veckor! ändå satt hoppen hyffsat bra!! =) snacka om häääärlig känsla!
Å sen på kvällen så va d tv time:) 21-22 CSI å sen 22-23 va d PRISON BREAK! d är såå sjuukt bra! spännande som baara den! längtar såå till nästa vecka:)


see ya<3

PRISON BREAK!

nu är d prison break igen! =) sjukt va jag har längtat.. d är bara paus nu så jag ska skriva mer om min dag efter prison break..



en liten bild på "michael" :) såå sjuukt snygg!! d går rykten om att han är bög men d tvivlar jag på ;) hehe





see ya<3

här kmr ett inlägg bejsan;)

hallå alla bloggare!
ja nu har jag fått ett klagomål från bea (beaa.blogg.se) för att jag inte har skrivit på länge å d är ju sant.. har vart lite dåligt me d på sista tiden.. hehe har liksom tänkt att skriva men d har inte blivit av..
men d jag har gjort är väl mesta dels tränat, fast jag har inte kunnat träna på is eftersom att jag har ont i min tå=( har en infektion.. såå typiskt! alltid är d ngt! men d börjar bli bättre nu så HOPPAS att jag kan träna på is denna vecka! =) jag har haft fys träning i ungefär två veckor tror jag plus att jag har vart på gymmet å kört oxå.. :)
Den här helgen är inte så mkt att skriva om för jag har mest jobbat men i fredags så tränade jag, dock fys men d gick ganska bra.. efter träningen så stod jag i fiket i ishallen, inte allt för roligt men d är ju pengar;) hehe kom hem vid halv tio kanske. kollade lite på tv å sen va d dags att göra sig klar för utgång me sis! =) träffade elli, emilia å anton på plats.. d va en rolig kväll å när vi skulle ta tuben hem så ringde syrrans kompis och han va oxå påväg hem så han svängde förbi å hämtade upp oss.. vi sa till att taxin skulle stanna vid grillen=P hihi så blev d en 90g hamburgare halv fyra på morronen=) haha sååå sjuukt gott! vid fyra gick jag å la mig å sen skulle jag upp vid 8! jobbade i fiket från 9-21! snacka om ett långt pass, 12 timmar i älta ishall! ingen höjdare men som tur va så va sista träningen inställd så fick gå hem tidigare=)
mötte pojkvännen vid slussen så vi åkte hem till mig å jag bytte om å lite sånt så åkte vi hem till honom.. hehe ja va såå trött sen på kvällen så jag somnade vid 22 =P jag vaknade vid 11:30 så sov nog igen dom timmarna jag missade dan innan;) hihi
sen igår så chillade vi mest hemma hos chrissi:) men vid strax efter tre så åkte jag hem för jag skulle se reprisen av grey's:) men hann inte se hela för vid 20 över fyra så va jag tvungen att rusa igen.. skulle stå i fiket igen.. 17-21 inte så långt..
kom hem vid typ kvart i tio å resten av kvällen gjorde jag inte så mkt, chillin å kollade lite på tv å snackade i telefon som vanligt;)
d va väl min helg! hoppas ni har haft en bra helg! =)


bilder från förra helgen=)

 jag å älsklingen<3

 jag förra helgen:) (cricke the money man bakom mig ;) haha)



see ya<3

think of it

Ge vänskap till många,
Ge kärlek till få,
Ge ditt HJÄRTA till en och inte två




see ya<3

jag vill ha fredag idag=)

"På torsdag äts d ärtsoppa, på lördag är d fest men fredag är ändå den dagen som känns bäst! "




see ya<3

KANELBULLENS DAG!

hellu=)
den här dagen har gått ganska fort å den har inte varit så hemsk haha dagen började me att klockan ringde 8.00 för jag skulle upp till jobbet men inte orkar man gå upp direkt när klockan ringer så jag snoozeade liiite och vid nio gick jag upp.. =) fixade lite, drack te för d va så kallt å sen vid 20 i tio gick jag till jobbet... d gick ganska bra idag.. slutade vid två så då va d bara att åka hem å byta om, äta lite lunch, packa väskan för att sen åka iväg till träningen. d gick inte så jättebra idag men bättre än igår! haha vilket inte säger såå mkt eftersom att d gick skit igår :)
efter träningen åkte jag, syrran å sophie buss igen..like yesterday =)  å när vi kom hem så va maten klar så d va bara att börja käka:) mumsigt va d;) klockan nio va d CSI men efter typ 20 min så ringde bigsis så jag bokade en resa till henne så jag missade typ en kvart=P hehe men d gör inget för under tiden så va tussen i affären å köpte bullar =) vi värmde dom i ugnen å dom va hur goda som helst!
nä nu ska jag nog ringa min pojkvän innan man går å lägger sig.. ska börja jobba klockan åtta imorron så måste ha liiite sömn iaf=) hihi
pussåkram!



see ya<3

image50

ingen bra dag

så nu är d lill-lördag=) haha lr ja ondsag;) men iaf denna dag började inte så bra iaf, vaknade vid typ 5 av att jag hade såå ont i magen=( inte kul alls men efter om å men så somnade jag om.. sen vaknade jag vid 10:20 av att chris mobilalarm ringde.. så han gick upp men jag låg kvar en liten stund.. lr jag hade tänkt att d skulle bli en liten stund men vid tio över elva vaknade jag! frågade varför chris inte hade väckt mig men han tyckte jag såg så söt ut haha :) tack älskling!  men sen så gjorde vi minibaugetter i ugnen, mums! vid tolv så rusade Chris iväg till jobbet å jag gjorde inte så mkt.. typ hängde upp tvätten som mamma tvättade imorse å sen så diskade jag å sen så fixade jag mitt planned program å skickade d till marie:) tiden gick ganska fort och vid två kom tussen hem.. stressad.. men vid 5 i halv tre så åkte vi till träningen å träningen gick skit.. men iaf efter träningen så åkte jag, syrran å puff bussen hem.. å ja vi hade kul som vi brukar ha på den där bussen haha ;)
Vi kom hem vid strax efter åtta å då dröjde d inte lång stund innan middagen va klar=) sen så satt jag lite vid datan å sen så va d dags för GREY'S ANATOMY! asså d är såååå sjuuuuuuuukt bra! å detta avsnitt va sorgligt oxå hihi=P hur ska man orka vänta en hel vecka på nästa avsnitt? aja nu ska man väl snart gå å lägga sig eftersom att imorron så är d jobb som gäller! ha d så bra:) pussar!




see ya<3

image49


^_^

But There Is Something You Forgot

That it's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late


see ya<3

RSS 2.0