shut it!!!!





sluta skrika i mitt öra, sluta säga va fan jag ska göra!!!!!!!!!














see ya<3

På bussen (mobilblogg)

Hej igen:) när jag va på väg till tuben så ringer sophie och säger att hon hinner me en tidigare buss..suck:p så nu sitter jag här ensam, men är iofs snart framme nu..har musik i öronen så de är ju lugnt;) hörs ikväll!







see ya<3

BOX

hey there!

Jag tänkte skriva lite om min vistelse i Tibro eftersom att d inte blev nån tid att skriva när jag va där..haha hade inte tid att sitta vid datan ;) men jag tror inte att jag kmr hinna skriva d just nu så tar d ikväll..

Idag har jag och syster varit på gymmet, BOX-pass.. d va hmm annorlunda:) boxningshandskar är jag inte så van vid..haha prövade iofs pappas när jag va liiten men d räknas inte hehe ja mne d va ganska kul iaf, lite svårt att hitta tekniken å så men d gick efter ett tag:) efter passet så åkte jag till Sophie i gamla stan..gick till butiken och hämtade henne så blev d lunch på tacobar! GOTT! :)
nu är d snart dags att möta Sophie igen..vid slussen denna gång, ska ta sällis till träningen! <3


juste har tagit fram min skoldata från WG nu oxå..finns massa kul på den ;) och med Peters mobila bredband så kan jag surfa på den oxå! hur bra som helst;)


Här är en bild på mig och sophie från Island, jan-09
jag ramlade i snön, sophie skrattade så mkt att hon snubblade och så blev hon minst lika snöig som jag! haha FLUM<3





see ya<3


my baby





I'll never let you part for you're always in my heart..











see ya<3



Fredag

hejhej!
dålig uppdatering här nu igen..den här veckan har d inte hänt så mkt, lr jag är hel igen! haha jag har fixat mina naglar:) gift from my boi! thanks!<3

Jag har inte sovit bra alls på mer än en vecka nu och träningen går i princip skit. Ikväll åker jag till Tibro, själv. håller på att packa för fullt..är inge bra på att packa, blir alltid för mkt haha.. Älsklingen va här imorse:) kmr ha datan me mig så kanske slänger in ngt inlägg här under helgen;) men hoppas inte på för mkt haha

Idag är d
Fredag så njut gott folk!







see ya<3

EMD, Kenza och Battlefield

nu är jag verkligen trött...träningen gick ganska bra. på fysen så sprang jag medans felicia cyklade bredvid:) jävlar va jobbit d va men 4km kändes helt okej ändå! vi sprang i skogen, d va mörkt så såg knappt ngt och när vi kom ut på ängen så va d så mkt dimma så vi såg bara typ 10m framför oss..najs! hehe tack för ditt stöd Felicia!







nä nu väntar sängen på en trött Freddie.. ska bli skönt att krypa ner där nu:) GODNATT!



see ya<3

Elitserie

såå nu är tävlingen avklarad och ja kan väl inte säga att d gick bra..gjorde lite småmissar och dåliga pirruetter..  åkte ner mig en plats så slutade 5:a / 12..
"Men Freddie, hur trött är du på en skala mellan 1-10? 10 då är du typ död(!)" (precis efter mitt åk)
"ehhh typ 9..?"
jaa ni fattar hur jag kände mig efter mitt åk..haha ja jag måååste träna upp min kondis, inget snack om saken! :)


Jag å mamma åkte tillsammans med Bella, Maja, Lisa och Fille på roslagsbanan och sen på tunnelbanan oxå till centralen.. och precis innan dom ska gå av så spiller en kille ut sin drickyogurt på mig (och min väska!) asså hur klantigt va inte d?
va iaf hemma vid sju så kollade på GG :) nu är jag trööööööööööööött! pojkvännen kmr förbi snart en liten stund så ska väl hålla mig vaken tills dess:)

snygga jag



fick väl bort d mesta av drickyoghurten som blev utspilld på min väska..










I be seeing you in heaven, but you are in my heart all the time<3







 

see ya<3


It was Amazing

korta igår gick helt okej, coach va nöjd och jag med. Idag är d långa som gäller. de gäller att orka, från början till slut!


FIGHT TIGER!










see ya<3


Fredagsmyyyys

"Fredagsmys, om d så är d sista jag gör!" haha ja ni har väl sett OLW reklamen? :) hehe så bra! så ja idag är d myys.. Ska kolla på film me pojkvännen snart=) förhoppningsvis så hinner han hit,  i värsta fall missar han början:) jaja typ..
I onsdags så träffade jag Jenny & Carrro..jättekul att se er igen<3 sen på kvällen efter träningen så åkte jag hem till Helen och kollade på Grey's<3 och sen sov jag hos P!
Men idag är d fredag (ett jävla tjat jag vet) och imorgon ska jag tävla min första tävling för den här säsongen! om jag är nervös? ja d är klart att jag är. men jag ska verkligen göra mitt bästa! Jag vet att jag kan. För du finns hos mig, du är med mig. Amazing, jag älskar dig! and not a day goes by that I don't think of you...not even one!


men nu är d snart snabba, snygga bilar som gäller! yeeah








see ya<3

GRATTIS! x2 :)


Två stora G R A T T I S till Sophie och Mikaela som fyller 16 respektive 17 idag! =)



PUFF 16 år! <3 :)

 



Mikaela 17 år! :) <3









see ya<3


Dagens

Läste Celines blogg och hittade denna lista..

DAGENS VILL HA:
kärlek, närhet
DAGENS KLÄDSEL: still PJ
DAGENS SMINK: inget, än så länge
DAGENS FRISYR: vågit efter flätorna
DAGENS HÄNDELSE: film på tv1000
DAGENS LÅT: "the best days of your life"
DAGENS PLANER: städa, springa å träffa pojkvännen:)
DAGENS SAKNAD: Mazie! alltid alltid alltid dagens saknad
DAGENS DUMMASTE: tjat haha
DAGENS SKADA: min onda, halvt mosade tumme hehe
DAGENS DROG: ipren
DAGENS KRAM: av mamma, den enda jag fått idag
DAGENS PUSS: Ingen..so far=(
DAGENS KÖP: inget än
DAGENS GODIS: hmm digestive kex..?
DAGENS HUMÖR: bored!
DAGENS ORD: .....

blir kanske ngt roligare inlägg senare, men tills dess... TC biatches! :)





see ya<3

kanelbullens dag!

hejhej!
har inte uppdaterat på ett tag men jaja ;) i fredags så gick jag upp tiidigt, åkte ut till OC och spenderade morgonen hemma hos k-son. alltid lika trevligt:) sen åkte jag å C till dagis..jag jobbade me småbarnen och dagen gick ganska fort å inga större problem :)
ganska flummigt innan träningen men den gick bra! =) men d ska bli skönt när coach kmr hemfrån tyskland:)

kvällen var lugn och jag gick å la mig tidigt..lyssnade på musik å tittade på kortet av dig..då brast d, precis som d brukar göra:( älsklingen min! jag saknar dig så fruktansvärt mkt! tårarna tycks aldrig ta slut..somnade me världens huvudvärk och den va kvar när jag vaknade oxå..segt.
Lördagen gick helt åt att städa och möblera om i rummet..vi skulle bara städa men lillsissan kom me förslaget att vi skulle möblera om såå så blev d. GOOD! Martinas pojkvän kom inatt, men städningen och allt fixande hemma har inget me d att göra..nejnej, eller hur! SNAAARK

Igår kväll så åkte jag hem till min pojkvän..han hade gjort iordning för myskväll! så vi låg i soffan åt vindruvor (bla) och hade OTH-marathon! <3
Idag så har jag inte gjort så mkt.vi gick ner och åt frukost hos hans föräldrar och sen vid tolv så åkte han på match..så jag har lyssnat på musik och tagit d lite piano;) hehe men han borde vara hemma snart=) dags för en kanelbulle snart! eller va tycker ni? en måste man ju få äta på KANELBULLENS DAG =)




d va kallt ute när jag å Follie va ute i fredagsmorse<3



folliebollie på balkongen :)



flashback..kopplet, minnen





KANELBULLENS DAG












see ya<3




You!

Du är, förblir och kommer alltid va min bästa..alltid va min bästa.







see ya<3

RSS 2.0