trött

usch usch är väldigt trött.. ska gå å lägga mig snart.. gick bra på jobbet, huvudet kändes bara så extremt tungt på väg till träningen, somnade på bussen..helt död! kom lite tidigt till isen, ganska skönt. träningen gick bättre än förväntat, vilket va skönt.. efter träningen joggade jag ute; trotsade kyla, slask å regn..sprang dom där 15min ute å såg ut som en blöt hund när man kom in haha
Katta är här nu så har vart lite me henne, vi gick å besökte hemköp strax innan dom stängde oxå.. trevligt=) hon åker till italien inatt! avis? ja d är jag..vill inte va kvar här! nä usch hemsk tanke.. ska gå å lägga mig nu, skönt att sova.. hm dock ensam..men men sov gott :)


BANGE!

Sophia, måste bara säga att d här är en väldigt vacker å fin bild! långt hår du har fått btw! =) saknar dig å våra stunder.. typ som mossen i väntan på bussen..ja men liksom hallå kan vi inte spola tillbaka dit? faan va kul vi hade! =)
LANGE <3 BANGE 4ever and ever.. no matter what. så är d bara








see ya<3

torsdag..

godmorgon gott folk..
både igår och idag så vaknade jag helt sjukt tidigt..vid 5 snåret slog jag upp ögonen för första gången men som tur var så va d bara Chris som behövde gå upp medans jag kunde ligga kvar i hans säng :) han skulle upp å jobba stackarn.. kan inte va kul at börja så tidigt.. men igår då iaf så gick jag upp strax efter halv åtta, duschade, åt lite frulle och sen gick jag ut en snabbis me hunden.. strax innan nio åkte jag till jobbet.. d gick bra men träningen på eftermiddagen gick inte så bra..fick ont i foten av mina mjuka skridskor..suck.. efter träningen åkte jag hem till chris igen.. fixade käk å satt i köket å pratade lite men när klockan va 21.00 så gick jag å Celine ut till soffan å kollade på Grey's, mkt bra avsnitt! =) gick å la mig vid halv elva, tidig kväll! skönt:)
å som sagt så vaknade jag strax innan fem imorse.. blev väckt av chris haha men sen somnade jag om..=) å så gick jag upp för en timme sen kanske..har precis ätit frulle å nu sitter jag å celine och pratar lite :) ska väl klä på mig å gå en sväng me hunden<3 :) ska ju inte va på jobbet förän vid elva.. skönt!

Ha en bra dag gott folk! sola lite för mig oxå Bange!





see ya<3

träningstisdag / fettisdagen

ja nu har d blivit ett litet uppehåll här i bloggen.. har haft fullt upp me att göra smoothisar, vart me kompisar, jobbat, tränat å sovit..
i lördags så tillbringade jag hela dagen me Jessica=) vi hade väldigt kul, gick runt å snackade, käkade tacobar å sen åkte vi hem till henne å kollade film, fixade käk gjorde vi oxå lite senare:)
söndag tränade jag på morronen, efter träningen åkte jag å syrran hem å "kollade" på film.. haha vi somnade! <3 sen jobbade jag i älta, lagom taggad hehe juste träffade Isabelle på bussen hem från träning å sen kom hon när jag skulle åka tillbaka för att jobba:) kul att se dig älsko<3
igår hände inte så mkt, jobbade på hemtjänst i typ 2 h hehe=P sen åkte jag å sis och tog en spruta..sen va d bara att åka till träningen som för övrigt gick bra! KLARADE PLANKAN I 2,5MIN! RÖRDE INTE EN MUSKEL! =D fett stolt! kan leva på d hur länge som helst haha jättefånigt men iaf:)
idag har jag simmat å solat på Centralbadet=) simmade i 20min (utan att sätta ner fötterna!) BRA FREDDIE =) ;)
nä nu är d dags att sticka till träningen! fick me lite kortfattat iaf=P hihi ha d bra<3




me me me






see ya<3

fredagkväll..

shit fredagkväll å sluta tjata på mig.. låt mig va, låt mig göra d jag gör, alltså inte mkt..lyssna på min musik å ta d lilla lugna typ.. CHILLA MARTINA CHILLA! SÄTT DIG NER Å ANDAS! DU KOM PRECIS INNANFÖR DÖRREN! =)



sööta!

sådär känner jag oxå.. smarta djur! ;) :)

måste dammsuga lr gå å handla lr städa nu så måste gå från datan.. jiiises!







see ya<3

@work

sitter på jobbet..har rast en stund från alla barn..behövde d, huvudet känns tungt.. jobbit men måste tillbaka nu, inte långt kvar tills jag sticker till träningen.. have a nice day, the sun is shining:)










see ya<3

tgif

jag är trött, jag har bråttom.. vill baara sova men jag ska snart gå så vi hörs ikväll.. jag är så trött..





see ya<3

ibland undrar jag..

hej kära blogg..
ja ibland undrar jag faktiskt va d är för fel på mig.. för alltså egentligen vet jag ju vad jag vill.. lr ja vissa saker vet man ju att man skulle göra vad som helst för att d ska bli så. och man ger sig faktiskt inte förän man har d som man vill! å jag är ju en sån person som inte tycker om att förlora, ja asså jag gör nästan va som helst för att vinna..helt sjukt men om man inte är bäst så är man ju sämst helt enkelt,.. och ibland undar jag varför jag finns här på jorden å bara är.. är nån som jag inte riktigt vill alla gånger.. okej jag är bara människa jag oxå, gör saker som jag kanske ångrar vissa gånger men för d mesta så ångrar jag inte d jag gör.. sen finns d saker jag borde ångra men d gör jag inte.. för då är d sånt som jag vill ska ske men d är inte bra.. inte bra för mig.. man ljuger för sig själv, lever i en fantasivärld..lr lever i d förflutna, låtsas som om allt är som d va förut.. d va ju bra förut varför ska d inte va så nu? varför ska jag inte va lycklig?! hur kan du säga att d inte är bra för mig? är d inte bra om jag är lycklig? kanske är d inte meningen att jag ska va d.. nä jag vet inte för just nu är jag inte d.. jo jag har underbara vänner som jag tillbringar mer å mer tid me och d är jag verkligen glad över för när jag är med er så jag känner jag mig stark.. jag känner mig glad å jag skulle bara kunna krama om er å upprepa om å om igen hur mkt ni betyder å verkligen hur glad jag har nån som ni som jag kan prata me.. kan ringa å bara berätta om va som har hänt å va som inte har hänt.. d är en känsla som inte går att beskriva..
men nånstans så känns d ändå som om jag har förlorat.. som att jag inte kan göra ngt åt d här.. allt är som d är å inget kan ändras.. men allt kan ändras bara man vill.. d mesta går fast man inte tror.. man vågar bara inte.. jag vågar inte.. å d stör mig.. jag vet d är bara jag som kan ändra på d.. kmr d nånsin bli som förut? time will tell..
jag vill bara ha den där känslan tillbaka.. att känna sig älskad.. att någon verkligen älskar mig.. där jag kan känna mig trygg, säker.. som jag va hos dig.. kmr alltid att älska dig å d vet du.. du har en väldigt speciell plats i mitt hjärta Chris..
me dig känner jag mig bra.. spelar ingen roll att vi bara är vänner för i ditt sällskap känner jag mig .. känner mig mer som mig själv tror jag, trygg.. känner mig kanske trygg me mig själv helt enkelt..

hos dig

där va jag nykär och extremt lycklig..=)


nä nu har jag skrivit av mig lite.. funtade på att inte publicera men aja har gjort d nu får se hur länge inlägget är kvar.. ska sova nu..ensam, vilket suger.






see ya<3

early morning

godmorgon!
aah blir såå irriterad på mig själv för att jag inte kan gå upp tidigare än va jag gör..=P haha typiskt mig men aja hinner inte sitta här men skulle bara skriva nån rad;) ska åka å jobba på dagiset snart..(haha ett jävla tjat om d ser jag nu när jag läser igenom dom föregående inläggen) bloggar säkert inge mer för än ikväll..ha en bra dag allihopa;) haha



=)







see ya<3

läggdags?

ja jag borde nog gå å lägga mig ganska snaaart..huvudet börjar göra ont.. av smällen i måndags lr trötthet kan jag inte riktigt avgöra..men kanske en blandning av båda.. aja ska jobba på dagis me Chris å hans mamma imorgon så ska snart sussa.. nu är d TE me mamma å syrran sen SEN ska jag sova! ;) =) godnatt! <3










see ya<3

18/2

hello igen!
va å tränade på isen idag å d gick bättre än jag trodde=) hade ont i ryggen i början men d va inte så farligt sen! wiiho! haha skönt! efter tre timmars is så gick vi upp till gymmet..d gick bra:)
nu är d Grey's! =) YAY! <3
juste imorgon ska jag jobba på dagis.. ska bli kul:) ;)
måste tillbaka till tvn snart för d är ju bara reklam..får inte missa ngt av grey's;) haha pusspuss!


wiie!

lånade din bild Bange =)






see ya<3

bra start..?

Idag ringde klockan tiidigt..=P hade ont i huvudet så låg kvar ett bra tag innan jag tvingade upp mig ur sängen..hihi vid nio åkte jag å mamma till centralbadet.. vi simmade å solade. mkt trevligt :) närmare halv elva åkte jag hem..handlade lite saker på vägen hem.. nu ska jag hänga upp tvätten å sen kanske d blir en smoothie ;) =) inte helt fel va?



myyys!

badet är verkligen hur fint som helst :)








see ya<3

smoooothie

Idag så fick jag en blender (lr mixer=P) av min kära mamma.. skulle ha fått den när jag fyllde år men fick den lite i efterskott=) gjorde ju såklart inget! TACK MAMMA<3
så jag å syrran prövade ju såklart att göra smoooooothie idag.. två st olika gjorde vi.. å kort tog vi såklart oxå;)
Här kmr dom:

=)

frysta hallon och hallon/blåbär, vanilj yoghurt, havremjölk, bananer å min nya älskling ;)



smoothie nr.1

smoothie nr.1
havremjölk, liite vanilj yoghurt, frysta hallon och banan

smoothie nr.2

smoothie nr.2
vanilj yoghurt, lite vanlig mjölk, frysta blåbär/hallon och banan

jag tyckte att den andra va godast=) tyckte mamma oxå..=P hihi





see ya<3

igår.. ='(

ja träningen igår trodde jag skulle gå bra.. kändes hyffsat bra i början men efter ungefär en halv timme så gör vi ett hopp som är ganska lätt.. vojler (ingen aning hur d stavas) men man åker bakåt, hoppar ett varv från den ena foten och landar på den andra.. å där när jag är bakåt på ena foten (kmr inte ihåg vilken) så vet jag inte va jag gör riktigt men jag tappar balansen å ramlar bakåt å slår i huvudet i isen!! fy jävla fan va ont jag hade.. försökte åka lite efter ett tag men d gick fan inte.. så efter kanske 10min, kvart över sex så gick jag av.. Felicia va inne i omkl rummet å gjorde styrka när jag kom in.. snäll som hon är gick hon ut å hämtade is<3 thanks! åkte inte hem förän 20 över sju kanske.. satt me isen ganska länge..
Idag har jag inte gjort så mkt..hade så ont i huvudet imorse så jag låg kvar i sängen till elva.. =/ kan knappt gå heller för har ont i ryggen..fick d när jag ramlade..sucks! har kollat på film i princip hela dagen.. cruel intentions och a walk to remember<3 mkt bra filmer!




blir tårögd av att se denna bild å tänka på dig lilla vän.. för 5år sen försvann du från oss.. vi saknar dig, JAG saknar dig, Strumpan! en dag ses vi nog ska du se..<3!

SAKNAR DIG! <3

kl.18 den 16 feb 2004 försvann du..='(

exakt 5 år senare

kl. 18 den 16 feb 2009 ramlar jag å slår i huvdet och ryggen i isen..

Du finns i mina tankar för DU är älskad å saknad.. usch nu gråter jag men jag älskar dig lilla fågel, du va så mkt mer än bara en fågel.. <3






see ya<3

cruel ;)

har kollat lite på cruel intentions.. haha den är såå bra! =) har dock inte hunnit kolla klart men får ta resten i kväll för ska snart dra till isen.. måste ringa å kolla om erik kan köra mig ;) hihi CIAO!

haha nääästan

hade vart såå najs att ha en sån bil! =P







see ya<3

16/2

hejsanhoppsan! =)
denna dag började på tok för tidigt..hihi jag, mamma och pappa gick upp halv sex (!) å sjöng för min lilla Paulina som fyller 15 år idag! haha lite kul att jen&em låg där oxå.. när vi hade sjungit och Paulina hade öppnat sina paket så la jag mig där en stund me dom.. när dom gick upp så la jag mig till rätta i mammas säng å sen kom mami oxå.. jag sov till strax efter tio, kollade en stund på Xena sen tog jag ett bad å fixade lite; hängde upp tvätten och diskade.. mamma kom hem ett tag..
nu ska jag återgå till min musik..måste ladda ner ny =) wiiho! juste ringde till stepmom igår<3 va riktigt kul att snacka me dig och Flisan oxå<3 saknar er såå mkt!!



PAULINA 15 ÅR! =)

PAULINA<3

HAPPY B-DAY LILLSISSAN<3








see ya<3

GRATTIS

GRATTIS GRATTIS GRATTIS ÄLSKADE LILLSISSAN PÅ DIN DAG!!

<3 =)

ÄLSKADE SYSTER 15 ÅR<3



<3<3<3

lillsissan å jag flummar<3 ;)







see ya<3

beck

ja jag kollade på beck..d blev reklam å jag satte mig här.. å nu började d igen för typ 25min sen å jag har inte orkat gå tillbaka.. sitter här å msnar å lyssnar på musik..d funkar bra d me! ;)


ska nog tvinga nån att dricka te me mig sen =) tussen, jennie å emma kanske ska ha te å förhoppningsvis får jag va me då ;) haha ja annars är ju mamma å pappa här...








see ya<3


soooooooo

so here I am again.. har powernapat å sen kollat på tv i två timmar.. OTH och GG! naaajs! love it! å nu sitter jag här igen dåra haha inget att skriva om så avslutar nu me att önska mina trogna (?) läsare att ha en underbar kväll å hoppas att ni inte behöver sova själva.. inte bra för själen..

XOXO Freddisen









see ya<3

söndag i all ära?

ja hej då va d söndag den 15.. på tal om 15 så fyller lillsissan d imorgon men vi firar idag av olika anledningar.. farmor å farfar är här å vi har ätit tidig middag.. imorse tränade jag.. haha vilket skämt men aja, har en plan.. farfar kom å hämatde oss, d av grymt skönt! juste gårdagen va väldigt trevlig @ newlanders:) ska göra om d ofta, visst flickor? ;P

jaha nu är d TÅRTA! haha slå d om du kan.. HÄR SKA SVULLAS! =)

yammi

Jag å Paulina gjorde en tårta.. (lr jag hjälpte bara till me att dekorera)



jag å pontus

doggybag? hihi jag å rebeckas hund :) la ner honom i hennes väska, sött!

om du läser d här Chris så observera inte tröjan jag har på mig haha ;)









see ya<3

te

hejtjolahopp igen!
Isabelle är på toa men när hon är tillbaka så ska vi dricka te för d är såå kallt..ettan funkade inte så vi missade melodifestivalen btw..amanda sprang ut oxå, så vi fick kolla på pippi själva..hejdå!


päääls

mössprovning på NK tidigare idag


tevattnet är klart! IIIIIIIISSSAAAAAAAAAAAAAAAAAAA?! KOM NU DÅ! ;) <3





see ya<3

@ nylanders

tjenatjena!
sitter hos nylanders at the moment.. har käkat vääärsta middagen! å nu sitter vi å pratar å skrattar haha flum som vanligt! =)
har jobbat i fiket idag, vart på skridskokalas å sen vart i stan me Isabelle å nu sitter vi här.. snodde amandas data mne lämnar tillbaka den nu haha ;) speak to you later biatches!








see ya<3


alla <3 dag

happy valentines day!
ja denna dag är överskattad måste jag ju erkänna.. håller verkligen me vissa som tycker att d är mkt roligare att få en ros av nån på en helt random dag istället för att få den just idag.. annars får man den ju baara för att d är alla hjärtans dag.. man ska ge bort en ros osv.. men aja strunt samma..gotta go now! Ha en underbar dag me den du älskar :)
ja min dag kmr ju va som vilken lördag som helst.. ;)


i love you




HEART






see ya<3

sjuk å grattis

mådde inte så bra igår..skulle ha skrivit men somnade i soffan innan åtta..=/ sen sov jag hela natten.. å ingen träning idag..=( har sovit i nån timme å ska snart tillbaka till soffan men ska bara säga:
GRATTIS i efterskott Jessica!  är ledsen att jag inte kunde va me på din dag..

jess!

Jessica 21 090210=)






see ya<3

pics

här kmr några bilder från my b-day!


me
sminkad å fin i håret :)

ccf

Chris, Cnatte å jag väntar på bussen in mot stan

hihi ;)

Isabelle har kul på bussen=P

me and chris

en väldigt glad Freddie å en öldrickande Chris =)

C&F :)

söta Cnatte å jag


jag och jenx2

Jag, Jennie å Jenny <3


PUSS

PUSS på dig jenny!


<3

två glaaada tjejer! <3

me me me

JAG =)

å me en egobild avslutar jag detta inlägg.. btw Imorgon fyller Jessica 21 så då ska vi hitta på ngt skoj! =) <3 (bara en halv timme kvar! GRATTIS i förskott!)




see ya<3

21

hello!
gud vilken heelg! haha fyllde som sagt 21 i lördags å d firades me att först gå på bio me lillsissan å mami.. vi såg Bolt i 3D.. hade snygga glasögon på oss! haha men d va coolt.. efter bion gick mamma hem men jag å syrran gick å shoppade lite å sen tog vi tuben hem så d inte skulle ta allt för lång tid.. fixade middag... moster kom på besök ett slag oxå.. :)
 efter maten så gjorde jag mig klar inför kvällens äventyr! Isabelle kom hit vid sju..å jag fick en sjal, jättesöt! :) thaanks babe:) vi drog hem till Jessica där Cnatte redan va.. vi satte å snackade lite skit, lyssnade på musik å sminkade oss.. Cnatte fixade mig.. hehe jag blev verkligen skitsnygg! (ja enligt mig själv iaf å d va huvudsaken!) sen mötte vi Chris å Larsson nere i porten vid 22 så begav vi oss in till stan.. Vi tjejer ville ju ut å skaka rumpan men d blev tyvärr inte så..=P men va fan jag hade så kul iaf.. lr ja d va lite jobbit till å från.. när vi va på väg till Movitz (där va höll till hela kvällen) va jag lite deppig så ringde min älskade storasyster å fick några kloka råd.. du är ett bra stöd! <3 sen blev d lite tårar där inne oxå men va fan..kunde inte hjälpa d.. men storgrät ju inte för då skulle min sminkning bli heelt fucked up haha en å en annan tår gled ner..tyvärr men d kan inte hjälpas.. men iaf folk drog väl relativt tidigt men jen x2 kom dit! =) så d va skoj! haha vi satt å snackade me lite roligt folk.. sen gick jag, jenny, chris å larsson till donken..chris hade lite problem me larsson så fick hjälpa honom å sen drog jag hem.. men kom inte så långt för chris ringde när jag inte ens hade kommit halvvägs å sa att polisen tog larsson.. hehe å hans buss skulle gå typ 40min senare så jag sa att han kunde sova hos mig..(vi har ju faktiskt lediga sängar=P) så såå blev d.. å ja haha han tog min säng så la jag mig i min syrras.. men kan ju inte påstå att vi somnade tidigt för d haha! ;)
va på morronträning dagen efter, vilket gick helt okej.. efter träningen va d bara hem hem hem! haha tänkte ta en powernap men gick på lägenhetsvisning me mami å sen tog jag ett välbehövt bad! skönt!
stod i ältas cafeteria 17-21.. träffade Isabelle på bussen så vi snackade igen gårdagen å hon kom även ner till ishallen lite senare så vi kunde fortsätta..=P väääldigt trevligt! =)

Idag så har jag börjat på mitt nya jobb btw.. inte världens bästa å vi får se hur d går.. haha höll på att somna när jag hade lunch.. =P


vill bara tacka alla som va me ute på min b-day! YOU made my day! <3

slänger upp bilder sen.. nu PRISON BREAK!





see ya<3

btw

vill bara slänga in en kommentar till mitt förra inlägg.. killar är inte skit egentligen men dom har en förmåga att bete sig som skit.. varför gör ni d? om d är nån som vet så kan ju den personen gääärna tala om d för mig.. hmm!










see ya<3

deaaam



nä jag är inte sur! jag är arg! jag är arg för att killar är bara skit! han har inte vunnit men d känns som om jag har förlorat..








see ya<3


MY B-DAY

this is my day and it will be awsome! =)

Idag ska jag, mami å älskade lillasyster in till stan å shoppa innan vi går på bio.. vi ska se Bolt :) efter d bli d väl middag (som JAG väljer) och sen ska jag möta upp Isabelle, så åker vi tillsammans till Jessica där vi ska hänga innan vi drar ut å gör stan osäker!


Hoppas ni får en lika bra dag som jag kmr få! <3

b-day kid








see ya<3


glad för ingenting

"Du är för jävla underbar det vet du va?
PUSS!!!"



sånna sms blir man ju verkligen glad när man får.. fick d mitt i natten å läste d i sömnen haha! kollade på mobilen för nån timme sen å såg d! =)

ja du vet hos dig är jag underbar.. :)






see ya<3


då är d inte meningen att du ska d heller

heej heej hallå! :)
hoppas ni mår bra.. jag mår väl sådär.. när jag vaknade imorse så mådde jag verkligen inte bra, usch! täppt i näsan å ont i halsen/huvudet.. faan kan ju inte bli sjuk nu! imorgon är d ju MIN dag! MY B-DAY =)
drack te å kollade på vakna me the voice sen vid nio åkte jag till globen för intervju.. gick väl helt okje tyckte jag.. =P haha va så kul när jag va på väg hem så gick jag av vid slussen och när jag gick förbi pressbyrån så va d en kille som stannade mig:

Killen: "hej, ursäkta hur gammal är du?"
Jag: "ehh 20..vaddå?"
K: "joo tänkte om du kunde köpa cigg åt mig..?" (a)
J: "haha jaha hur gammal är du då?"
K: "16 lr jag fyller snaaart 17" =/
J: "hehe nää då är d inte meningen att du ska röka!"
K: (lite sur för att han fick ett nej å inte har ngt bra svar) " nä men nu gör jag ju d.."

haha d orkade jag inte ens kommentera utan gick därifrån.. egentligen skiter jag väl i om han röker men jag tänker verkligen inte hjälpa till genom att köpa cigg till honom.. NO WAY YOUNG BOY! ;) haha



nu ska jag ladda ner lite musik, kaaanske bränna en ny skiva om jag orkar, äta å diska innan d är dags för träning.. ha d bra gott folk å glöm inte att imorgon är jag 21! =)



nej tack!






see ya<3

neeeeeej

nej nu är d såhär igen.. allt va bra och jag kände mig glad, trygg å förväntansfullt ivrig.. men nu nu är jag rädd.. därför sitter jag här, kan inte gå å lägga mig.. behöver prata me nån, like where are you?! jag som nästan aldrig är rädd, jag kan gå själv ute fast d är mörkt och sent men jag är sällan rädd..venne va d är lr va d inte är som skrämmer mig men nu är jag iaf d.. rädd.. den där oro-klumpan har fastnati mig..  aah sluta va såå nojig! kan jag bara sluta! faan man brusar upp sig för småsaker! å fånig som fan kan jag va oxå.. som idag på träningen haha d gick bra pga dig..         lukten      känslan      

Hos dig är jag stark
Hos dig är jag underbar
Hos dig har jag allt
Där vågar jag stanna kvar
Men när du inte ser
När du inte rör mig
Kan du ha hittat nån annan..?
Säg nu hur du ser mig







see ya<3

när livet stannar

"När ni är sorgsna, blicka in i era hjärtan, coh ni skall se att ni i verkligen gråter över det som en gång beredde er glädje.."


Profeten, Kahlil Gibran







see ya<3

3/2

hellu alla där ute!
snacka om att jag va död när jag drog mig upp ur sängen för ungefär två timmar sen.. tog på mig lite kläder å gick ut å gick i 40min.. asså ja d va skönt men ändå inte liksom.. va heeelt snurrig när jag kom in i lägenheten igen..=/ kan ha vart för att jag inte hade ätit något men d har jag gjort nu iaf..
ja d händer väl inte så mkt idag..ska träna vid tre så hinner inte göra så värst mkt innan.. sitter å pratar me Jessica på msn å planerar lite inför helgen.. hihi =P nä har inte så mkt mer att skriva just nu så vi hörs senare;)


jess and me

en jättegammal bild på mig å jessica :)





see ya<3

v.6

hejhej!
såå då va d måndag igen då..veckorna bara springer iväg! haha shit d är ju redan februari! å va betyder d gott folk? att snaaart ......... ! =) hihi
men helgen har vart bra iaf.. tävlade som sagt i Enköping.. korta gick väl inte som jag hade tänkt mig men långa gick ändå helt okej:) bara öva öva öva på tripplar hehe måste ju ha en iaf till SKF :) liiite pinsamt att jag ramlade på flip i långa haha ingen kan ju ha missat d, shit jag slog i låret i isen så d ekade i heeeela ishallen.. *fatass* ;) men men haha usch!
sov ju över hos farmor å farfar lördag-söndag och d är alltid lika mysigt att va där :) pappa va oxå där btw och igår så hämtade vi mamma vid bussen så hon va å kollade på långa..
Jag åkte hem med Sophie å hennes mamma efter prisutdelningen.. =)
Idag har d inte hänt så mkt, va på en grej imorse å sen har jag fixat lite hemma.. Elli-pelli kom hit å för inte så länge sen så gick hon å sistah ut.. Jag ska åka till träningen om typ 30 min så får se va man ska göra innan dess.. en ny skiva kanske? =P


Ikväll är d PRISON BREAK!                  glöm inte d Lina ;)





på prispallen

"jag vann inte ett silver, jag förlorade ett guld"      (inte för att jag hade nån chans att vinna men iaf)



puff and me

drickpaus innan prisutdelningen hihi







see ya<3

RSS 2.0