torsdag.. snart helg! =)

hej alla glada=)
imorse vaknade man klockan elva av att bigsis spelade höööööööög musik.. hehe blev lite sur men gick upp å stängde av musiken å sen åt jag lite frulle:) sen så hjälpte jag iaf syrran att packa lite eftersom att hon ska till Firenze idag! =) vill oxå=( men men måste ju va hemma å träna=)
Idag är d sen träning, börjar inte förän klockan 17 så nu ska jag nog ta ett bad å sen ska jag åka in till stan å fixa lite saker:) köpa en grej åt Sophie bla.. ;) så kanske skrievr mer sen för nu måste jag göra mig klar..
pussåkram skumbanan!

image61




see ya<3

jakten på lycka

Gokväll!
nu har jag å syrran precis sett på en film, jakten på lycka.. den va ganska bra men lite hemsk tycker jag å d värsta är att den är baserad på en sann historia! men men nu ska jag sova för jag är såå trött men jag skriver mer imorron, lr ja om några timmar vill säga:)
GODNATT på er!



image60




see ya<3

dagens outfit ;)

här kmr dagens mysoutfit=)


  • peak-tröja
  • puma-mjukisar

nu ska jag åka till träningen men kanske skriver lite ikväll:)


see ya<3


utsövd men trött..

tjenare! då va man här igen...;) idag så ringde klockan strax innan nio för att jag hade tänkt att gå upp då men va såå trött så jag snoozade å sen somnade jag om hehe vaknade typ kvart i elva! suck jag som skulle gå på en promis på morronen men jag ska göra d när jag skrivit några rader istället..:)

Gårdagens träning gick ganska bra trots att den va ganska lång, 15-19:30. blev lite irrad på isen för att saker inte gick som jag ville men d gick bättre sen=) sen efter tre timmars is så hade vi fys.. då blev jag oxå lite sur i slutet men venne varför riktigt.. helt stört men jag hade typ inga krafter i kroppen å så kändes allt bara skit :/ aja shit happens!
nu ska jag gå ut å gå lite:) kanske skriver mer sen!

image58



see ya<3

tisdag igen..

tjuu! nu av d sådär lääänge sen mna skrev igen=/ har tänkt att skriva maaaassa gånger men d har inte blivit av.. orkar inte skriva allt som har hänt men har typ vart ute varje helg, dock utan alkohol=) hehe har lagt den på hyllan tills typ EFTER SM.. :) elitsatsning på hög nivå! men ett tag så käkade jag ju penicillin oxå..=P så nu är d red bull å cocacola som gäller på krogen=) hihi
i lördags så va jag å jennie ute, vi va på haha ja va hette d nu då.. the wibe! haha juste.. tog ett tag att kma på.. men d va inte så jättebra där.. tråkigt folk men musiken va helt okej.. jenny å några andra kom oxå dit lite senare.. men jag å jennie drog därifrån runt ett, typ kvart över lr ngt sånt.. vi gick till seven för att hitta ngt att mumsa på men gick fram och tillbaka mellan två seven sen slutade d me att vi satte oss och tog en pizza!! såå gott!<3hihi och vid typ 10 över två så gick vi till tuben=) jag åkte hem till chris å jennie åkte hem.. d va lite om lördagen;)

imorse va jag lite seg på att kma upp ur sängen som vanligt.. vaknade av att min syrras mobil ringde vid sex kanske.. sen somnade jag om för att sen vakna vid halv tio so jag hade satt klockan på=P mne somnade om å vakna inte förän halv elva.. vaknade me tårar i ögonen=( drömde typ nån mardröm, BÅDE MAMMA å PAPPA hade dött ='( precis innan jag vaknade så drömde jag att satt i soffan å grät för att vi snart skulle på begravning! fy fan d va heeeemst! =( lämna mig aldrig MAMMA!<3!



för en vecka sen så bodde jag själv i mammas kompis lägenhet:) såå grymt skönt va d.. efter träningen så åkte jag dit, köpte pizza i centrum(för d va d enda som va öppet kvart över nio på kvällen) å satte mig framför tvn å kollade på House=)  NIIIIIIIIIICE som fan!!

 pizzan å house på tvn;)

 en bättre bild på pizzan;) haha




see ya<3

RSS 2.0