tisdag igen..

tjuu! nu av d sådär lääänge sen mna skrev igen=/ har tänkt att skriva maaaassa gånger men d har inte blivit av.. orkar inte skriva allt som har hänt men har typ vart ute varje helg, dock utan alkohol=) hehe har lagt den på hyllan tills typ EFTER SM.. :) elitsatsning på hög nivå! men ett tag så käkade jag ju penicillin oxå..=P så nu är d red bull å cocacola som gäller på krogen=) hihi
i lördags så va jag å jennie ute, vi va på haha ja va hette d nu då.. the wibe! haha juste.. tog ett tag att kma på.. men d va inte så jättebra där.. tråkigt folk men musiken va helt okej.. jenny å några andra kom oxå dit lite senare.. men jag å jennie drog därifrån runt ett, typ kvart över lr ngt sånt.. vi gick till seven för att hitta ngt att mumsa på men gick fram och tillbaka mellan två seven sen slutade d me att vi satte oss och tog en pizza!! såå gott!<3hihi och vid typ 10 över två så gick vi till tuben=) jag åkte hem till chris å jennie åkte hem.. d va lite om lördagen;)

imorse va jag lite seg på att kma upp ur sängen som vanligt.. vaknade av att min syrras mobil ringde vid sex kanske.. sen somnade jag om för att sen vakna vid halv tio so jag hade satt klockan på=P mne somnade om å vakna inte förän halv elva.. vaknade me tårar i ögonen=( drömde typ nån mardröm, BÅDE MAMMA å PAPPA hade dött ='( precis innan jag vaknade så drömde jag att satt i soffan å grät för att vi snart skulle på begravning! fy fan d va heeeemst! =( lämna mig aldrig MAMMA!<3!



för en vecka sen så bodde jag själv i mammas kompis lägenhet:) såå grymt skönt va d.. efter träningen så åkte jag dit, köpte pizza i centrum(för d va d enda som va öppet kvart över nio på kvällen) å satte mig framför tvn å kollade på House=)  NIIIIIIIIIICE som fan!!

 pizzan å house på tvn;)

 en bättre bild på pizzan;) haha




see ya<3

Kommentarer
Postat av: erik

aa vet..:P
men jag har ändå bara haft ett handbagage med mig me kläder i..:P
men de kmr ändå vara samma sak..;)

2007-11-06 @ 12:17:15
URL: http://mrhannerstam.blogg.se
Postat av: Bea

haha muuuuums!

2007-11-06 @ 21:21:04
URL: http://beaa.blogg.se
Postat av: erik

hehe aa jag vet..
jag fick den av min förra flickvän...:-)

2007-11-07 @ 11:01:45
URL: http://mrhannerstam.blogg.se
Postat av: erik

jadu jag har ingen anning om varför den knarrar när man rör sig..:P
kanske har slitit ut den lr nåt..:P hehe

2007-11-07 @ 11:02:59
URL: http://mrhannerstam.blogg.se
Postat av: erik

haha aa den måste väl vara de..:P

2007-11-07 @ 11:44:08
URL: http://mrhannerstam.blogg.se
Postat av: erik

haha aa hon va juh de..:P

2007-11-07 @ 11:44:39
URL: http://mrhannerstam.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0