söndag:)

Hejsan bloggisen!

idag har man hunnit me ganska mkt som man skulle, så d känns bra.. Dagen började me morronträning me nya skridskorna! =) kände mig som bambi i början men sen gick d helt okej fast jag blev lite sur för att d inte gick som jag ville men coach sa att jag skulle ta d lugnt, jag hinner åka in dom.. hihi har noll tålamod =/ ;)
men men sen åkte jag å syrran hem å fettade in skridskorna.. måste försöka göra d ganska ofta nu:)

Nu har jag precis vart i Ringen å bytt mina skor som jag köpte i torsdags.. blev mkt nödjare me dom här.. dom ser nästan likadana ut men men som sagt gillar dom här mer=) blev lite nytt smink oxå..=P hihi så nu är d lugnt i några timmar sen ikväll är d skiva som gäller! Hoppas den blir lyckad! =)
skriver säkert mer sen:) nu ska jag nog bara ta d lugnt, lyssna på MUSIK å kanske ta ngt att äta..;)


see ya <3

sommarbilden som jag lova

image7

S¤liga dag! :)

Åh vilken hääärlig dag! =) Nu känns d verkligen att d är sommar, eller att den är på gång iaf :)
Skönt att man är ledig från all träning idag oxå så nu ska snart åka å handla ett par skor men först måste jag ta ut lite pengar! hihi

Hoppas ni oxå kan njuta av denna underbara dag!
ska försöka lägga upp en fin sommarbild sen=)

see ya <3                                                                                                                              

Erik- how did we change?

We're running in circels
And we're running out of breath
A war of the roses
That's how bad it gets

See the heart of the matter is
That this house just ain't a home
Used to hold so much warmheartedness
That it's gone

How did we change?
How did it get this far?
How did we change?
Remind me just who we are
Cause I miss the both of us
Making love the way it was
How did we change?
How did we change?

From something to nothing
Isn't strange
That love made us strangers
What put out the flame?

See I don't know what we're
Missing, or how to make a difference
But I'm willing to try
I miss the both of us
Making love the way it was


How did we change?
How did it get this far?
How did we change?
Remind me just who we are
Cause I miss the both of us
Making love the way it was
I miss the both of us
So damn much
So damn much

How did we change?
How did it get this far?
How did we change?
Remind me just who we are
Cause I miss the both of us
Making love the way it was
Miss the both of us
So damn much
How did we change?
How did we change?




see ya <3


lite frågor hehe

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
datainsamling
2. Sträck ut din vänstra hand så långt du kan, vad rör du vid?

En blomma
3. Vad var det senaste du såg på tv?
vädret imorse

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är.
11:09

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
musik från min mobil:)

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
gick från bussen till skolan

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
min blogg

8. Vad har du på dig?
leggings, kjol, piké, collegtröja

9. Drömde du något inatt?
jupp.
10. När skrattade du senast?
när jag, tompa å david snackade

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
inget alls=/

12. Har du sett något konstigt på sistone?
aaa de har jag

13. Vad tycker du egentligen om den här utmaningen?
hmm  

14. Vilken var den senaste filmen du såg?
senaste film..lite av titanic kanske d va..

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
oj galet mkt jag skulle göra..shoppa å resa bla
16. Försök berätta nåt om dig som folk inte vet om.
men då måste jag döda den personen som läser d =/ =p

17. Om du skulle förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?få bort fattigdomen

18. Tycker du om att dansa?
love to shake it! ;)

19. George Bush?
varken gillar lr ogillar, har ingen uppfattning

20- 21. Vad skulle dina barn heta, pojke respektive flicka.
vet inte riktigt

22. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
njaa aa klart man har tänkt på saken;)
23. Vad vill du att Gud ska säga till dig när du kommer till pärleporten?
"Jag är ledsen att d blev såhär.." kanske..


skola skola skola

Hej alla glada=)

ååh va sur jag blir! hade skrivit ett helt inlägg så blir d inget iaf! ALLT försvann när jag skulle spara d!! SUCK på d!

aja men iaf nu sitter jag i skolan å håller på att somna, plus att jag har ont i huvudet så jag vet inte hur jag ska klara av denna dag..=/ men men d löser sig innan jag gifter mig..;) haha
jag kom till skolan kvart i nio för jag skulle prata me en lärare men han hade dubbelbokat så jag gick vänta till nio..men d gjorde inget.. =) men kom försent till min andra lektion som skulle börjat nio men d gjorde inget att jag kom strax innan halv för vi hade ingen lärare så jag å tompa satt i soffan å "pluggade".. haha inte mkt gjort där inte.. sen kom david oxå.. sen typ efter en timme gick grabsen på lunch å jag blev sittandes här själv så då passade jag på att blogga å lyssna på musik från mobilen=) Härligt!!
men nu ska jag nog gå ner å käka sallad på kusken.. hihi favvosalladen!


"vänner javisst men jag vill vara mkt mer än så.."



see ya <3


image4


sjukt trött

nu har jag precis typ sett ugly betty å jag är såå trött så man undrar va man gör uppe så kmr man på att d är för att jag väntar på att badkaret ska bli ledigt så man kan bada=) ska bli skönt eftersom att man har tränat å på fysen sprang vi i vanlig ordning;) 4,5km! lite smygjobbigt haha som syrran skulle sagt! MISS U! önskar jag kunde kma å hälsa på dig, skulle va såååå kul! du å jag på YAB=) nice! bangar inte på d asså..
aja hoppas lillsyrran e klar snart så man kan hoppa ner;) rolig info inte sant;) hihi

see ya <3



24 april- som en blixt

jaha okej är d meningen att jag ska skriva ner nu allt som jag har gjort idag så alla ska kunna läsa de:/ haha okej..inte allt kanske men;) i söndags va jag å fia på undici (kims student skiva) haha ska nog inte lägga upp nån bild för då vet jag nån som inte blir glad;) varken för eller efter bilder! HAHA! roligt hade vi iaf! vi va inte hemma så sent å d va ganska skönt:) tog en taxi hem..plus att nina skjutsade oss dit, snacka om bortskämda brudar vi är;) hihi d är så d ska va!  fia va duktig sen på morronen och gick till skolan i skaplig tid.. jag va duktig å städade hela rummet plus att jag dammsög i hallen och i köket (inkl. mitt rum dåra) sen kom syrran hem å vi gjorde inte ngt speciellt..
men sen på kvällen hade vi uppvisning i ältahallen! asså gud va nervös jag va men d va såååå roligt! haha jag älskar uppvisningar :) lite blandad uppvisning me ett ABBA nr, fantasi, en Nanne Grönvall låt, thriller å sen några melodifestivallåtar=P; cara mia, I remember love, the worrying kind, för att du finns, (åh när ni) tar saken i egna händer =)            < GREAT SUCCESS >
sen va d prison break på kvällen, säsongsavslutning å såå spännande! asså jag dör hihi =) så nu ska man vänta i några månader tills d kmr tillbaka;) haha suck!

see ya<3


here I am..

Hej alla läsare..

Sådär nu har man dåra en blogg precis som alla andra men fattar egentligen inte varför de ska va så kul å läsa om allas liv, men egentligen så e d ju värsta kul. Man tycker de e konstigt men lik förbannat gör man en blogg, nästan som om man vill att folk SKA veta va man gör å inte gör.. de där e nog ganska undermedvetet iaf ibland skulle jag tro..okej men då ska man väl berätta lite om sig själv: Jag e en tjej, 19 år å bor på söder i stockholm. Jag går på walthers gymn i nacka strand å när jag inte går i skolan så tränar jag konståkning(typ 24/7) haha nä men de blir en hel del tid som man tillbringar i ishallen.. men eftersom att jag har hållt på i 15 år så är d ju kul. Om jag skulle beskriva mig så skulle jag nog säga att jag är ganska social men jag tycker om att va ensam oxå. Asså de låter kanske skumt när man hör de men de kan va ganska skönt att bara va själv och lyssna på musik å bara va. Jag tycker de iaf. Jag kan va ganska bitchig enligt folk men själv tycker jag inte de, inte på de sättet som dom upplever de men de kanske är för att dom är lite knäppa. haha wackos;)
Aa men mitt liv e kanske inte på topp just nu.. och ibland känns de som om allt e emot mig.. är de inte d ena så är det de andra.. så hopplöst å så till råga på allt så förlorar man de man helst av allt vill ha.. då känns de som om man bara vill försvinna.. långt långt bort där ingen vet vem man är å vad man har gjort å inte gjort..man bara gråter hejdlöst å till slut vet man inte varför man fortfarande gråter, man bara gråter för att de känns bra lr just därför att de inte känns bra, grejen e den att man liksom inte vet.. de e stört men så e de.. å sen när man tror att allt kmr att bli bra (eller så bra de kan bli för tillfället) så händer de ngt annat som krossar en totalt å man bara undra om folk går in för att svika å såra en..? är de så vill folk skada andra, liksom trycka ner å krossa dom totalt? jag fattar inte att folk som ändå stå en såå nära kan liksom gå in för att såra en.. e man liksom skapad så lr? njaa jag förstår inte riktigt där men de e väl jag de.. kanske inte e meningen att amn ska förstå allt alla gånger..=/  men iaf å sen tror dom att man fortfarande ska behandla dom bra när dom behandlar en som skit! asså kan dom inte fatta att man blir lack? de e liksom inte ens okej att bete sig som dom har gjort! och förr lr senare förstår nog dom de oxå..
Ja jag vet inte riktigt av mer man ska skriva just nu men tror jag har fått me en hel del..ska ta upp mer sen kanske.. :)
Vill ni veta ngt så är de ju bara att fråga.. Frågan är fri och svaret därefter =)


image1 <-- Jag innan utgång =)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0