want you back



Not a day goes by that I dont think of you, Maize

 

 

 

 

see ya<3


<3



Nu har vi stått ut me varandra i två månader ;) hihi <3








see ya<3

F R E D R I C A

"tio tusen röda rosor vill jag skänka dig".. hehe nä men alla vet att alla goda ting är tre<3

japp, idag är d min dag :) tack älsk! <3

 

 

 


see ya<3


Saknad (mobilblogg)


I miss my best friend... =(

 

 

 

see ya<3


Bäbis

Kan ni inte bara förstå att jag saknar henne?! Hur kan de vara så svårt att förstå? Tårarna har runnit i princip hela dagen..till och med på träningen..ligger i min säng nu och tårarna rinner sakta ner för mina kinder. Efter igår så förstod jag verkligen att hon är borta, hon kmr inte kma tillbaka. Men våra minnen finns kvar för alltid. Snart sitter du uppe på väggen bredvid min säng, en otrolig bild.. En bild som säger mer än tusen ord and I love you more than words can say! Tack annica!







see ya<3

bra skit






How to deal

Cuz if I dont I'll probably regret it
But if I do I'll probably regret it






see ya<3

hurry

heej!
internet funkade inte imorse så stack till Helen å lekte me barnen en stund:) men kul att d funkar nu när jag egentligen inte har tid..
Peter är på gotland så får underhålla mig på egen hand..men nu har jag bråttom, ska till OC en sväng..har inte varit där på länge, inte sen... :( men kanske får träffa d nya tillskottet :) miss u maizy!!!!!!
hörs senare! =)





see ya<3

Helg (mobilblogg)

Fredag. Bussen på väg till värmdö. Bandit i öronen. Isglass. Snart är jag i dina armar igen! <3 Äntligen fredag!






see ya<3

090902, dejt!

Hey you! :)
usch vilket ruttet väder vi har fått idag! vaknade me huvudvärk, måste bero liite på vädret skulle jag tro.. men iaf la inte upp några bilder igår, hade tvättis så orkade inte va inne på datan..haha dålig jag är men aja får väl ta mig tid ikväll? Nu ska jag snart åka in till stan, har en dejt me Jennie! gud har inte sett dig på år å dar! =) vi har en massa att prata om me tanke på att du å Jenny har varit å rest :)
Träning ikväll som vanligt.. HÖRS!


JENNIE =)








see ya<3

1 september (mobilblogg)

Hej alla glada! Orkade inte blogga igår, men träningen gick ganska bra igår:) va kul! Har hittat min nya inspirationskälla! Efter träningen stretchade jag och vid slussen mötte peter mig<3 väldigt snabbvisit men fick minneskortet å några pussar iaf:) skyndade mig hem, lämnade väskan och stack till ica..inventeringen gick bra! Fort gick de oxå, skönt! Idag va jag helt sjukt trött. Blev inte alls glad när storasyster spelar hög musik tjugo över nio på morgonen! Blev arg och gick och la mig i mammas säng..gick inte upp förän strax innan elva! ;) har inte gjort så mkt idag, tagit de lugnt hemma:) nu sitter jag på bussen, är snart i älta.
Ska försöka lägga upp bilder från helgen ikväll;)
tc!











see ya<3

RSS 2.0